Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium

Milanović pregrizao jezik i počeo presijecati vrpce

Zoran Milanović, hrvatski premijer, nakon dugoočekivanog sastanka s predstavnicima branitelja koji prosvjeduju u Savskoj morao se vratiti redovitim obvezama
03. lipnja 2015. u 09:30 6 komentara 707 prikaza
Zoran Milanović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Zoran Milanović, hrvatski premijer, nakon dugoočekivanog sastanka s predstavnicima branitelja koji prosvjeduju u Savskoj morao se vratiti redovitim obvezama. Konkretno, „morao“ je otići na svečano otvaranje Dječjeg vrtića Čavlić u Čavlima pored Rijeke. Time se premijer izjednačio sa svojom prethodnicom Jadrankom Kosor koja je prije izbora 2011. „morala“ otvoriti vrtić u Solinu. Milanović je godinama ismijavao praksu presijecanja vrpci, ali s vremenom je shvatio da to i nije posve loša promocija pa ga uskoro možda ugledamo kako poput nekih političara otvara i – novo dizalo.

Vlahušić Dubrovčanima najavio komunizam

Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika, čvrsto se drži pravila da izborna kampanja traje sve četiri godine pa ničim izazvan sugrađanima ovih dana obećava med i mlijeko. „Građani neće ništa plaćati, a proračun će se povećati na milijardu kuna“, najavljuje Vlahušić u Slobodnoj Dalmaciji precizirajući da će uvođenje njegovih novih mjera osloboditi Dubrovčane poreza, prireza i komunalnih naknada. „Građani će dobiti sve što žele i neće to plaćati, a turisti će imati osjećaj da svi o njima vodimo računa“, elaborira Vlahušić svoje vizije zaključujući da mu je konačni cilj „da građani žive u komunizmu, a turisti u raju“. Iz kapitalističkog pakla u dubrovački komunistički raj.

Mrsić ostvario rast od 37 posto, ali u voznom parku

Mirando Mrsić, ministar rada, ostvario je impozantan porast od 37 posto, ali nažalost ne u zaposlenosti. Za toliko je ovih dana povećao vozni park Ministarstva nabavom 33 nova vozila koja će koristiti inspektori rada.

Zna li predsjednica što joj radi savjetnica

Vesna Balenović, povjerenica predsjednice RH za zviždače, verbalnim napadom na Stjepana Mesića i Jadranku Kosor uspjela je u Europskom domu prekinuti tribinu „Hrvatska nakon 25 godina“. Organizator tribine Damir Gašparović za Novi list je objasnio da je Balenović incident izazvala „histeričnim ispadom i uvredama“ iz publike, a pokušaji da je primire nisu uspjeli jer je odgovarala kako je ona savjetnica PRH i da zna što radi. A zna li i predsjednica što joj radi savjetnica?

Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • H.R.T.99:

    Što radi ovaj čovjek osim vođenja sjednica vlade (čak i do pola sata), svakodnevnog rezuckanja i klopanja diljem Hrvatske našim novcem za svoju izbornu promociju, trčkaranja od medija do medija šireći postkomunističku propagandu o "velikim uspjesima" njegove vlade, branjenja poštenih" ... prikaži još! ministara lopova, ponižavanja hrvatskih građana? Ništa. Nema vremena za Hrvatsku.

  • ancica99:

    ma daj više odi s vlasti Milanoviću! Kako te nije sram uopće ?!

  • ForeignLegion1987:

    vratio se ,,,redovitim obavezama,,,,,,,?????????,,,koje su to naprimjer on navecer legne sa HDZ-o i ujutro se budi sa HDZ-om i to je sve sto on uopce radi za cijeli svoj,,,nazalost ,,,mandat