Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.05.2021. u 17:28

Iako su Hezbollah i Hamas dio široke iranske koalicije, ne treba zaboraviti da su u Siriji ratovali jedni protiv drugih, a da je Hezbollah bio na strani Al-Assada

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Jopa
Jopa
18:11 26.05.2021.

Vrlo jednostavno, zato što bi Izrael odgovorio.

BE
berija
18:35 26.05.2021.

Da je Izrael uporabio svoj potencijal u totalnom ratu, ne bi ni izbjeglica bilo, sve bi pobili. Mogu Palestinci slaviti pobjedu koliko hoće, činjenica je da im je ogromna većina raketa presretnuta, nisu nanijeli nikakvu ozbiljnu štetu ni Izraelu ni izraelskoj vojsci a Hamas je dobio po repu. Dosta više arapske propagande.

DU
Deleted user
20:46 26.05.2021.

Ovo je izraelu došlo ko naručeno, svako toliko potaraca HAMAS i njegove vojne potencijale vrati skoro na nulu. I pred svijetom čist ko suza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije