Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.02.2015. u 12:00

Josipović se "nije bavio operativom" i "ne zna zanat", ali tu je, naravno, Čačić da ga poduči političkim vještinama

Radimir Čačić, predsjednik NSR-a, jedini je političar uz Nikicu Gabrića i njegov Nacionalni forum koji je otvoreno izjavio da je spreman prihvatiti bivšeg predsjednika Ivu Josipovića. U izjavi za Globus Čačić je objasnio da je uvijek dobro surađivao s Josipovićem kojeg doživljava kao odmjerenog političara centra.

"Apsolutno bi nam odgovarao Josipović“, ocjenjuje šef NSR-a, ali odmah iznosi i neke primjedbe na vruću robu koja se pojavila na političkom tržištu. Josipović se "nije bavio operativom“ i "ne zna zanat“, ali tu je, naravno, Čačić da ga poduči političkim vještinama. Ukratko, zanatlija Čačić radio bi primio Josipovića. Kao šegrta.

Jedina Josipovićeva konstanta – uvijek ima neki put

Ivo Josipović, bivši predsjednik, nakon objave razlaza sa SDP-om nema previše izbora. Ako je u prvu kampanju išao s pjesmom „Put ka sreći“, a u drugu sloganom „To je pravi put“, preostaje mu samo – „treći put“.

Propadaju poslovi, a ministar nije u toku

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, nije želio komentirati za Novi list stanje u državnoj tvrtki "Motori i dizalice“ s objašnjenjem da "nije u toku“ i kako se mora "informirati o svemu“ jer je jedan dan bio u Moskvi. Ministar time priznaje da „nije u toku“ već puna četiri mjeseca jer radnici MiD-a nisu primili plaće još od lanjskog listopada pa sada, u očaju, štrajkaju.

Da apsurd bude potpun, MiD ima posla preko glave, upravo dovršava dva motora vrijedna 3,5 milijuna eura, a imaju narudžbi do kraja 2016. Jedino nemaju sposobnog vlasnika jer država to očito nije, a ni ministar „nije u toku“. 

Teretana dobila prioritet pred gradnjom vrtića u Ninu 

Emil Ćurko, gradonačelnik Nina, suočen je s pobunom roditelja koji su nezadovoljni odlukom da se u dijelu prostorija Poglavarstva umjesto dječjeg vrtića uredi teretana. Roditelji u Slobodnoj podsjećaju da su sadašnje prostorije vrtića zbog čestih poplava okružene vrećama s pijeskom pa se najavljivalo preseljenje u prostor u Poglavarstvu, no on je ipak prenamijenjen za teretanu. Ćurko smiruje strasti najavljujući pripremu projekta novog vrtića. A do tada je prioritet – nova teretana.

>>'Josipović me neugodno iznenadio', Pusić: 'Svi trebaju smiriti strasti!'

>>Nitko od saborskih zastupnika ne želi u Josipovićev 'treći put'

Komentara 14

Avatar navijač
navijač
12:28 20.02.2015.

Taman i pristaju jedan drugom , osim što su im očevi radili to što jesu , oboicu su žene šutirale s položaja .

DU
Deleted user
12:01 20.02.2015.

Gori majstor od šegrta.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:19 20.02.2015.

...družba... holy, ivy, nicky, raty...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije