Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijela Martinović

'Za dobru vezu treba se znati i kvalitetno posvađati'

'dan514'
Foto: ''
1/3
15.09.2013.
u 17:00

Kad se svađamo, bučni smo i to je to, ali sve se zaboravlja s pitanjem: što se danas jede?, kaže Danijela

Simpatičnim i zaraznim stihovima pjesma "Capuccino" Danijele Martinović osvojila je radijske etere tijekom ljeta, a baš su oni najbolji odraz veselog karaktera 42-godišnje pjevačice koja se sprema za snimanje novog albuma. Pjesme "Brodolom", "Raspašoj" i "Cappuccino" najava su novog, ležernijeg glazbenog izričaja.

– Jedino što ljudima treba u današnja vremena lepršavi su ritmovi i tekstovi. U moru svih loših stvari kojima su okruženi u svakodnevnom životu da makar u te dvije, tri minute otpuste kočnice – kaže Splićanka. Stihovi pjesme "Capucinno" kažu da se pije dupla loza kad je nervoza. Je li pjevačica iskušala recept?

Djed je uzor

– Moj dida je uvijek govorio: "Bolje dupla loza nego tablete, dite moje, dupla loza ti liječi sve bolesti i odnosi sve tuge!" On je živio 99 godina pa vi sada sami procijenite – smije se Danijela.

U posljednje vrijeme pisanja pjesama za svoju Danijelu prihvatio se njezin dugogodišnji partner Petar Grašo.

– Petar je savršen suradnik. Uvijek razgovaramo o pjesmi dok nastaje i stvarno smo dobar tim, ali čim uđemo u studio, zna se čija je zadnja – uz smijeh će pjevačica. I sama je sudjelovala u kreiranju nekoliko stihova, a velika joj je želja da sama napiše cijelu pjesmu.

– Imam dobar osjećaj za tekst i kada mi ponude nekoliko varijanti, uvijek izaberem najbolju. Tada uopće ne uključujem mozak, već samo zatvorim oči, zapjevam i znam što je za mene najbolje – kaže Danijela. Inspiraciju uvijek pronalazi u svakodnevnim situacijama.

– Ima nekoliko pjesama u mojoj karijeri koje su sto posto stvarne, tako da i dandanas kada ih pjevam, zna zaboljeti do kostiju – iskreno će Danijela.

Više od 15 godina u vezi je s Petrom pa joj je pitanje "Kada se udaješ?" postalo sasvim normalno.

– Ljubav nije emocionalna besmislica, nego nešto puno više, a meni se čini da su se jako dobro pomiješale stvari oko definicije ljubavi. Puno se priča o njoj, a malo je prakticiramo. Nikada nisam olako shvaćala vjenčanje, jer da je tako, do sada smo se mogli vjenčati i razvesti sto puta – priča Danijela pa nastavlja:– Nama je važnija naša veza koja traje godinama, a nismo vezani apsolutno ničim osim ljubavlju i predivno nam je tako. Ali kad malo bolje razmislim, Tina Turner se udala u 74. godini. Znači, ja imam još puuuno vremena.

Temperamentna Dalmatinka

Vjeruje li Danijela u stih Ive Robića "samo jednom se ljubi"?

– Mislim da se samo jednom u životu može pripadati na način da prepoznaješ nečije korake među tisućama drugih, da u snu tražiš njegovu ruku, da se jednim skrivenim pogledom sve zna jer je to vaša tajna lozinka, da zbog te osobe naučiš kako se živi nadilazeći sebe – veli pjevačica.

Ljeto je za nju, kaže, tek sada počelo. Uživa u miru plaža i milovanju sunca. Nije pobornica ludih izlazaka, ali zato obožava kućna druženja s prijateljima gdje uvijek pomno isplanira svaki detalj večere.

A kao prava Dalmatinka, na takvim je zabavama najglasnija. Jednako je i kad se svađa.

– Treba se znati i kvalitetno posvađati. U nas ne postoji svađanje na funkciji "mute". Kad se svađamo, svađamo se, bučni smo i to je to, ali sve se zaboravlja s prvim pitanjem: što se danas jede?

>>Danijela Martinović u trans bacila 60 tisuća Makedonaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije