Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.02.2015. u 12:00

Branitelji iz zadarske Udruge tenkista upravo registriraju zadrugu koja će se baviti vojnim turizmom.

Darko Lorencin, ministar turizma, dobio je neočekivani vjetar u leđa kao podršku naporima da produlji sezonu izvan ljetnih mjeseci. Branitelji iz zadarske Udruge tenkista upravo registriraju zadrugu koja će se baviti vojnim turizmom. Gostima namjeravaju nuditi uslugu vožnje tenkovima, a poligon bi najradije smjestili u Ravnim kotarima zbog blizine mora. Branko Morić, predsjednik Zadarske udruge tenkista, za Novi list kaže kako projekt pripremaju u najvećoj tajnosti tako da još nije poznato hoće li budući turisti, osim vožnje, moći i malo pripucati iz tenkića.

Đapić novu stranku nazvao DESNO, da ne bude zabune 

Anto Đapić, bivši dugogodišnji predsjednik HSP-a, odavno se povlašteno umirovio, ali ni saborska penzija ne daje mu mira pa se svako malo vraća u političku arenu. Aktualni predsjednik Gradskog vijeća Osijeka prije četiri mjeseca htio se kandidirati za predsjednika države kako "ne bi dopustio da lažni proroci zavladaju Hrvatskom". Od utrke za Pantovčak je odustao, ali ne i od politike na nacionalnoj razini. Upravo je, prema pisanju 24 sata, osnovao novu stranku s kojom će se natjecati na skorim parlamentarnim izborima. Novu stranku maštovito je nazvao Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO). Da ne bude nikakve zabune.

Dugi repovi liste uzvanika za predsjedničku inauguraciju

Kolinda Grabar-Kitarović, nova predsjednica RH, "nije stigla provjeriti tko sve dolazi na Markov trg", naslov je u Jutarnjem. Kako nije, pa danima su svi izvještavali da se osobno brine i o najsitnijim detaljima ceremonije.

U Udbini čekaju svemirce s krsnim listom, a može i bez 

Tomislav Rogić, župnik i dekan udbinski te upravitelj svetišta – crkve Hrvatskih mučenika, nema ništa protiv inicijative švicarske tvrtke Swiss Space Systems (S3) da tamo gradi svemirski centar. Nema velečasni, kako kaže, ništa ni protiv izvanzemaljaca, ali u crkvi bi ih primio "samo ako imaju krsni list". Senada Dizdarević, pastirica iz Udbine, nije toliko izbirljiva. "Samo neka dođe neki izvanzemaljac za mene pa da se konačno udam", poručuje pastirica. 

>> Pet autobusa ide gledati predsjednicu u kafić

>> Bjelonokta vjetruša stopirala gradnju aerodroma na Rabu

Komentara 2

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
17:24 18.02.2015.

Odlična ideja, ali za instruktora Marijana Marekovica jer on ima iskustvo kada je dao svojoj tajnici da vozi tenk i zamalo pregazili vojnika.

Avatar Honduras
Honduras
11:22 19.02.2015.

nemam ništa protiv - ako kupe zemlju i tenkove od SVOJIH novaca, a ne mojih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije