Povratak na članak

U amneziji političke korektnosti blijede krvavo plaćene lekcije iz minulih tisućljeća

Ono što se događa u Francuskoj za sada je samo suspregnuti sukob niskog intenziteta kojeg vlasti i mediji sustavno pokušavaju gurnuti pod tepih, ali zapravo je uvježbavanje reprize te zore ikonoklasta koja je s praskom osvanula na Levantu i sasvim sigurno će pokušati zapaliti i Zapad
Objava 25. travnja 2019. 2623 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 6
 • HaryHole33:

  G Ivane, Vama, Svaka čast. Ali ja vidim problem u Vašoj suradnji sa Večernjim. Vi iG Ivkošić služite ,samo kao smokvin list. kako bi VL " slovio" kao " desni". U Uskrsnom OBZORU glavni urednik G Gerovac je pronašao " ... prikaži još! religijski totalitarizam" namjerno, za najveći katolički blagdan. Osim što je kroničmi komunjara ( Bolje rob nego grob) on sa sigurno veselio uništenju Nottre Dame, jer spada u totalitarizme. U tom broju " notorna" Dalija nas brani od ustašizacije Hrvatske. Znam, da se mora zaraditi za kruh,ali je sramotno pisati za takav list. Ja sam odmah otkazao pretplatu na taj list, koji je postao obićno smeće.

  3 14:56 25. 4. 2019.
 • Jania:

  Ne trebamo se toliko čuditi Francuzima. Ipak su oni krvavom revolucijom koju i danas slave skoro u potpunosti istrijebili svoje plemstvo i intelektualnu elitu. Državom upravljaju potomci prostaka. Današnje stanje i odnos prema duhovnim vrijednostima su sami po sebi razumljivi.

  10:30 26. 4. 2019.
 • Avatar J.M.
  J.M.:

  Još jedan wannabe statističar. Da se nekim čudom u tolikom broju vandaliziraju francuske džamije, takva statistika bi se čudila što ima toliko džamija. Jedino što nije čudno je - pedofilija unutar vrhovne moralne ustanove.

  16:45 25. 4. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.