Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.11.2014. u 11:33

Kada sam se vratila, kao da sam došla na Mars i bilo je teško pa znam kako je i njoj“, izjavila je Tomašić i vjerojatno pregrizla jezik

Svemirska podrška K. Grabar Kitarović

Ruža Tomašić, bivša predsjednica HSP-a AS, našla se na kavi s Kolindom Grabar Kitarović i pružila joj javnu podršku u predsjedničkoj utrci. Primijetila je, doduše, da je u kampanji počinila manje greške, ali je za to pronašla opravdanje. U izjavi za Novi list rekla je da zna kako je Kolindi Grabar Kitarović jer obje dugo nisu živjele u Hrvatskoj. „Kada sam se vratila, kao da sam došla na Mars i bilo je teško pa znam kako je i njoj“, izjavila je Tomašić i vjerojatno pregrizla jezik jer je usporedba Hrvatske i Marsa posljednje što je trebalo kandidatkinji HDZ-a za predsjednicu Hrvatske. Ili Marsa.

Naručivanje, otkazivanje i telefoniranje

Nedolazak pacijenata na pregled Varga bi naplaćivao

Siniša Varga, ministar zdravlja, razmatra mogućnost uvođenja sankcija za neodgovorne pacijente koji ne dolaze na dogovorene termine pregleda. Naručenih pacijenata koji nisu došli niti otkazali termin samo je u protekla četiri mjeseca bilo 326.000, što je besmislen trošak za zdravstvo koje ionako grca u dugovima i ima goleme liste čekanja pa bi ministar po uzoru na Sloveniju neodgovorne pacijente penalizirao sa 200 kuna. Pacijenti bi tada sigurno ozbiljnije shvaćali naručivanje, ali Marko Drlje, predsjednik Hrvatske udruge pacijenata, u Slobodnoj poručuje da je kod nas vrlo teško otkazati termin jer se “u bolnicama na telefon nitko ne javlja“. Osim ako ne nazove ministar.

Pronađi uljeza

Tko je smijenjen među sedam palih ministara

Zoran Milanović, premijer, izjavio je da je u mandatu smijenio „samo jednog ministra“. Kojeg? Slavka Linića, Zlatka Komadinu, Željka Jovanovića, Rajka Ostojića, Veljka Ostojića, Radimira Čačića ili Mirelu Holy?

I mrtvaci postali roba

Nakon zemaljske smrti ima života, onog tržišnog

Ante Šolić, šibenski grobar, planira postati vlasnik prvog privatnog groblja u Hrvatskoj. Iskusni pogrebnik namjerava sagraditi i mrtvačnicu te pružati kompletnu uslugu na najvišoj razini. Ako imamo privatna rodilišta, škole, bolnice i staračke domove, zašto ne bismo imali i privatna groblja, pita se Šolić u Slobodnoj dodajući da godišnje ima 50-ak tisuća pokojnika u Hrvatskoj oko kojih se okrene 50 milijuna eura. ''I mrtvaci su roba“, otkriva Šolić tajnu tržišnog života i nakon zemaljske smrti.

Komentara 14

TR
to.rijeka
13:27 11.11.2014.

pa ja vjerujem da je dolazak iz canade u hrvatsku jednak kao recimo dolasku iz hrvatske u sjevernu koreju.

DU
Deleted user
12:03 11.11.2014.

tako je Ružo ...

JU
juma
21:30 11.11.2014.

Pa u neku ruku ima pravo. Meni se za sličan dojam dosta provesti automobilom od jednog do drugog kraja Zagreba, a tek porazgovarati s nekim od domorodaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije