Naslovnica Premium

Hajdaš Dončić depresiju liječi višim trošarinama

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, u posljednje vrijeme brzo mijenja raspoloženja pa je u istom danu za TV izjavio kako je „malo onako, u depresiji u zadnje vrijeme" zbog monetizacije, a za Hrvatski radio već je bio „relaksiran"
20. ožujka 2015. u 12:00 3 komentara 602 prikaza
19.10.2014., Zabok - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Sinisa Hajdas Doncic u svom automobilu Hyundai Tucsonu.
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, u posljednje vrijeme brzo mijenja raspoloženja pa je u istom danu za TV izjavio kako je „malo onako, u depresiji u zadnje vrijeme" zbog monetizacije, a za Hrvatski radio već je bio „relaksiran" i pohvalio se da „sa zanimanjem promatra sociološke događaje u društvu". U čemu je tajna nagle relaksacije depresivnog sociologa? Možda u tome da je svoj neuspjeh odlučio prikriti povećanjem trošarina za gorivo, dodatnim nametom Vlade koja „neće uvoditi nove poreze". Tko će se sljedeći „relaksirati" na naš račun?

 Čačić dobro shvatio 'krivo shvaćenog' župana Posavca

Radimir Čačić, predsjednik NSR-a, na stranačkoj javnoj tribini izrazio je dobrodošlicu mogućoj koaliciji s HNS-om ako stranka Vesne Pusić prihvati stav Matije Posavca, međimurskog župana, da treba ići u centar. Neočekivana najava približavanja Čačića i HNS-a došla je nakon velikog intervjua Posavca za Globus u kojem on traži izlazak narodnjaka iz Kukuriku koalicije, izvanredni sabor HNS-a i ulazak u novu koaliciju centra koja bi obuhvaćala i NSR. Posavčev istup izazvao je ozbiljan potres u HNS-u iz kojeg poručuju da je međimurski župan „krivo shvaćen". Zato ga je Čačić dobro shvatio pa bi nakon troje saborskih zastupnika NSR mogao dobiti još i jednog župana.

Bauk ne bi reklamirao sebe nego svoje maslinovo ulje

Arsen Bauk, ministar uprave, komentirajući reklamu u kojoj ministar Maras reklamira sam sebe rekao je da je to „pitanje stila", a da bi on kao Bračanin „kada ostane mjesta" radije napisao – prodajem ulje. I broj mobitela.

Prosvjed protiv odašiljača zazidanog u kućni dimnjak

Ivan Udovičić, gradonačelnik Kaštela, suočen je s prosvjedima građana koji ultimativno traže uklanjanje novog VIP-ova odašiljača. Zanimljivo je pritom da odašiljač uopće nije vidljiv jer je zazidan u cigle dimnjaka jedne obiteljske kuće. Građani koji prijete blokadom ceste navode u Slobodnoj brojne razloge protiv odašiljača, od bespravne gradnje dimnjaka, stalnog umora do toga da stariji Kaštelani spavaju po deset sati. I najgore od svega, VIP-ov signal na mobitelima im je „katastrofalan". 

>> Kažnjavanje zastupnika počinje na kraju mandata 

>> Pet godina na Pantovčaku ispraznilo mu kućni budžet 

>> Hajdaš Dončić odustao od obrane svog integriteta

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • blukac3:

  a kakva ga tek depresija ceka kada izgubi privilegije drzavnih jaslica,njega i mnoge druge. dolazi vrijeme kada sdp i hdz nece opstajati u hrvata i birackom tijelu,to ce doci za 10godina od sada a ja cu uzeti drzavu u uzde ... prikaži još!e i voditi racuna o svakom detalju. za to se pripremam.😊

 • Avatar zabadalo5
  zabadalo5:

  A čime ćemo mi izliječiti depresiju u koju su nas Kukurikavci doveli?!

 • Deleted user:

  " Sada će on pokazati svoje tom nerazumnom i nezahvalnom narodu, koji ne razumije što je za njega bolje". I tako komunjare vladaju zadnje 3 godine.