Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.07.2021. u 09:36

Neutaživa glad za zaradom političkih elita navući će novi bijes i nepovjerenje u političare, a onda i u državu

Komentara 2

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:54 01.07.2021.

Zanimljivo je i na Hrvatskoj televiziji. Porezni Uskok bi mogao pročešljati razne ugovore koje je Hrvatska televizija imala s nizom privatnih firmi uz podršku pojedinih uposlenika. Osnova svega je bilo prebacivanje prikupljenog novca kojeg su građani platiti televiziji na račune povezanih firmi. Ta sredstva su ogromna. Državna televizija se pokazala kao teški rasipnik novaca građana bez ikakve ideje da taj parafiskalni namet ukine. Treba ustanoviti koliki dio ide u privatne firme i ukinuti pretplatu. Pa oni koji stvore projekte koji se prodaju širom svijeta na tržištu emisija i serija neka to prodaju kome hoće uključivši i državnu televiziju, a ne da takve produkte za velike novce prodaju samo Hrvatskoj televiziji. Došlo je vrijeme ukidanja pretplate za sve građane. Ovo pretakanje novaca iz državne firme je sramota za Hrvatsku i treba prestati.

CR
CrniP
09:46 01.07.2021.

Da, ZNA SE - akcija ce zavrsiti u beskrajnom sudovanju do Vrhovnog suda, koji ce primjereno korigirati potencijalnu nizestupanjsku presudu koja bi se vezala sa zajednickim nazivnikom politicko-regionalnog miljea. Proces je vezan i uz kanditaturu Z. Djurdjevic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije