Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.01.2015. u 12:00

Potpredsjednik Hrvatskog sabora, nije nimalo impresioniran Vladinim mjerama

Željko Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora, nije nimalo impresioniran Vladinim mjerama za pomoć socijalno najugroženijima pa je tako Sporazum o otpisu dugova nazvao „lažnom i zakasnjelom socijalnom osjetljivošću“. Za Jutarnji je Reiner poručio kako je otpis dugova kratkoročna mjera u funkciji izborne promidžbe, a trošak će snositi sljedeća vlada, za koju znaju da će je predvoditi HDZ.  Zakasnio ili ne, otpis dugova je najugroženijima dobrodošao, a trošak ionako neće snositi ni HDZ ni SDP, nego svi porezni obveznici.

Plaće javnog sektora previsoko zacementirane

Mladen Novosel, predsjednik Saveza samostalnih sindikata, komentirao je za Slobodnu podatke Ekonomskog instituta da je bolje raditi kod javnog ili državnog poslodavca jer su plaće od 17 do 25 posto više nego u privatnom sektoru, a kod privatnika je i neusporedivo lakše ostati bez posla. „To je odraz iskrivljene logike“, kaže Novosel dodajući da plaće javnog sektora ne smiju biti zacementirane, već ovisne o gospodarstvu. Još samo da to objasni vladajućima, ali i sindikatu državnih službenika.

Hrg poželio obnovu garde kao turističku ponudu

Branko Hrg, predsjednik HSS-a, oduševljen najavom da će se nova predsjednica okititi lentom, predlaže da se obnovi i garda koja će držati stražu na Markovu trgu, i to kao „dodatna turistička ponuda“. Za paradu spremni.

Ćoriću je Srb simpatičan, ali ima ružno prezime

Pero Ćorić, glavni tajnik HSP AS, predstavljajući u Sisku projekt ujedinjavanja pravaških stranaka „pravaški kišobran“ uspio je napraviti korak unatrag. Ćorić je prema izvještaju Jutarnjeg izjavio da bi pod „pravaškim kišobranom“ rado vidjeli predsjednika HSP-a Daniela Srba, koji im je „simpatičan iako ima ružno prezime“. Srb je poručio da njegovo prezime ne smeta pravim domoljubima i jasno odbio stati pod Ćorićev kišobran. Komentirajući kasnije svoj nediplomatski i šovinistički ispad, Ćorić je ponovio da je Srbu „prezime minus“ dodavši da se „samo šalio i nije mislio ništa ružno“. Osim što je doslovce rekao da je Srb ružno prezime.

Komentara 12

Avatar ikebana5
ikebana5
18:17 30.01.2015.

Reiner je naopaki Robin Hood, uzmi sirotinji i daj bogatasima.

BR
brankaVŽ
13:50 30.01.2015.

Pa za vama je ostalo toliko dugova da još 10 godine neće biti kraj, ali ima ova izjava zato nešto dobro, izgubili ste glasove onih kojima će dugovi biti otpisani jer zorno prikazuje da HDZ opet misli puniti samo svoje džepove, u maniri onih koji nastanjuju Remetinec !!!

LI
liskovaca
12:55 30.01.2015.

kakve samo laži izlaze iz partijske mašinerije! Sjeverna koreja nam nije ravna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije