Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Pobijedili smo u ratu, pobijedit ćemo i poljoprivrednu mafiju!

Tomislav Tolušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.01.2019.
u 10:15

Zamislite da ministar ne nosi špic-papak i da ima bijeli sat? Tko bi mu povjerovao da ono nije on na prezentaciji južnoameričkih poljoprivrednih proizvoda i start upova njihovih distributera?

SUBOTA, 19.1.

U sklopu akcije “Ti meni, ja tebi”, predsjednik Zagreba Bandić, predstavio je frendu Plenkiju 5 projekata, koji će mu pomoći da još malo duže bude na vlasti, a malo kraće u Remetincu. Plenki je oduševljen, jer mu Miki osigurava saborsku većinu, pa može s Damirom raspisivati natječaje i tražiti očuvane lovce. Ne biskupe! Avione.



NEDJELJA, 20.1.

Lino je tom teroru odlučio konačno stati na kraj! Zamislite kako je bilo gledati Šeginu mamu kako plače i moli da prestanu gađati njenog sina! Lino je osjetljiv čovjek, duševan, nije od kamena, pa je maloga maknuo s gola i sve bi bilo u redu da zli Brazilci nisu to iskoristili i namjerno, u trenucima kada je mali Šego bio na poštedi, gađali naš gol… osam puta.

VIDEO Bandić na bageru



PONEDJELJAK, 21.1.

Nema ljutnje. Sve je u redu. Bože dragi, pa svatko može pogriješiti. Hoćete reći da nikada niste vidjeli suca koji pri neriješenom rezultatu, u gotovo zadnjem napadu, sudi protiv ekipe koja igra u gostima i tako omogući prolaz domaćoj ekipi? Danski suci su grešku priznali, odmah nam je lakše. Ljudi su odmah otišli kući. Oni su svoje obavili. 


UTORAK, 22.1.

“Kome ti, Nušo, viruješ? Svojin očima ili svome Matanu?”, pitao je Matan svoju suprugu u Prosjacima i sinovima, a ona mu je odgovorila: “Tebi, moj Matane!” Tako i mi vjerujemo našoj SOA-i i našem Matanu kojem je dektiva podvalila fotografije na kojima malo grli neku dragu djevojku u obližnjem Zemunu, a iz F-16 je vidljivo da to nije naš Matan.

VIDE Červar ljutit nakon poraza od Njemačke



SRIJEDA, 23.1.

Uf, ovo je stvarno bilo blizu! Zamislite da ministar ne nosi špic-papak i da ima bijeli sat? Tko bi mu povjerovao da ono nije on na prezentaciji južnoameričkih poljoprivrednih proizvoda i start upova njihovih distributera? Pobijedili smo u ratu, Hrvatsku smo podignuli iz pepela, pobijedit ćemo i poljoprivrednu mafiju! Glave na kup!


ČETVRTAK, 24.1.

Željka Markić baš nema povjerenja u našeg Lovru i to je baš bez veze. Pa zna li ona da Lovru obitelj nije vidjela mjesecima? Zna li ona da je Lovro svaki potpis osobno provjeravao? Ne zna. Ali zna vikati na njega. Propao referendum, pa što! Napravit će Žeža novi, ali nekako mislimo da će Lovro svakom naći manu. Nema smisla.

PETAK, 25.1.

Plače mama od Huanita, plače cijela Hrvatska. Narodna princeza Kolinda, baš je kačila orden na prsa našeg Zvonka Šeparovića, kada je čula da će dušmani poslati bolesnog momka u zatvor, jer je sadio marihuanu čije mu ulje spašava život. Malog Davida Kruljca nije trebalo spašavati, njega je spasio netko drugi. Zaigralo se dijete.

VIDEO Specijalist o montaži ministra Tolušića i prostitutke

Komentara 13

DU
Deleted user
10:56 26.01.2019.

U ratu je pobijedio narod protiv Srbije a onda je u miru poražen od hdz a

DU
Deleted user
11:09 26.01.2019.

Nijemci su 25g poslije drugog sv. rata imali su ekonomsko čudo i pored 20 mil. stradalih. Statiskike pokazuju da su najveći proizvođači hrane u Europi. znači veći nego Rusija i slično. Znači nije rat bio problem uspjehu.

DO
doktorica
10:53 26.01.2019.

samo poljoprivrednu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije