Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium Analize i intervjui

Pobijedili smo u ratu, pobijedit ćemo i poljoprivrednu mafiju!

Zamislite da ministar ne nosi špic-papak i da ima bijeli sat? Tko bi mu povjerovao da ono nije on na prezentaciji južnoameričkih poljoprivrednih proizvoda i start upova njihovih distributera?
26. siječnja 2019. u 10:15 13 komentara 928 prikaza
Tomislav Tolušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SUBOTA, 19.1.

U sklopu akcije “Ti meni, ja tebi”, predsjednik Zagreba Bandić, predstavio je frendu Plenkiju 5 projekata, koji će mu pomoći da još malo duže bude na vlasti, a malo kraće u Remetincu. Plenki je oduševljen, jer mu Miki osigurava saborsku većinu, pa može s Damirom raspisivati natječaje i tražiti očuvane lovce. Ne biskupe! Avione.

Tolušić NINO RASPUDIĆ Tko se poigrao Tolušićevom glavom?

NEDJELJA, 20.1.

Lino je tom teroru odlučio konačno stati na kraj! Zamislite kako je bilo gledati Šeginu mamu kako plače i moli da prestanu gađati njenog sina! Lino je osjetljiv čovjek, duševan, nije od kamena, pa je maloga maknuo s gola i sve bi bilo u redu da zli Brazilci nisu to iskoristili i namjerno, u trenucima kada je mali Šego bio na poštedi, gađali naš gol… osam puta.

VIDEO Bandić na bageruPONEDJELJAK, 21.1.

Nema ljutnje. Sve je u redu. Bože dragi, pa svatko može pogriješiti. Hoćete reći da nikada niste vidjeli suca koji pri neriješenom rezultatu, u gotovo zadnjem napadu, sudi protiv ekipe koja igra u gostima i tako omogući prolaz domaćoj ekipi? Danski suci su grešku priznali, odmah nam je lakše. Ljudi su odmah otišli kući. Oni su svoje obavili.  Tolušić Borislav Ristić Srpska služba Tolušiću podmetnula aferu Špic-papak

UTORAK, 22.1.

“Kome ti, Nušo, viruješ? Svojin očima ili svome Matanu?”, pitao je Matan svoju suprugu u Prosjacima i sinovima, a ona mu je odgovorila: “Tebi, moj Matane!” Tako i mi vjerujemo našoj SOA-i i našem Matanu kojem je dektiva podvalila fotografije na kojima malo grli neku dragu djevojku u obližnjem Zemunu, a iz F-16 je vidljivo da to nije naš Matan.

VIDE Červar ljutit nakon poraza od NjemačkeSRIJEDA, 23.1.

Uf, ovo je stvarno bilo blizu! Zamislite da ministar ne nosi špic-papak i da ima bijeli sat? Tko bi mu povjerovao da ono nije on na prezentaciji južnoameričkih poljoprivrednih proizvoda i start upova njihovih distributera? Pobijedili smo u ratu, Hrvatsku smo podignuli iz pepela, pobijedit ćemo i poljoprivrednu mafiju! Glave na kup! Milan bandić 'Ništa mi nije teško' VIDEO Pogledajte kako je Bandić kao bagerist započeo radove na žičari

ČETVRTAK, 24.1.

Željka Markić baš nema povjerenja u našeg Lovru i to je baš bez veze. Pa zna li ona da Lovru obitelj nije vidjela mjesecima? Zna li ona da je Lovro svaki potpis osobno provjeravao? Ne zna. Ali zna vikati na njega. Propao referendum, pa što! Napravit će Žeža novi, ali nekako mislimo da će Lovro svakom naći manu. Nema smisla.

PETAK, 25.1.

Plače mama od Huanita, plače cijela Hrvatska. Narodna princeza Kolinda, baš je kačila orden na prsa našeg Zvonka Šeparovića, kada je čula da će dušmani poslati bolesnog momka u zatvor, jer je sadio marihuanu čije mu ulje spašava život. Malog Davida Kruljca nije trebalo spašavati, njega je spasio netko drugi. Zaigralo se dijete.

VIDEO Specijalist o montaži ministra Tolušića i prostitutke

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale
  • vvvggg:

    U ratu je pobijedio narod protiv Srbije a onda je u miru poražen od hdz a

  • Deleted user:

    Nijemci su 25g poslije drugog sv. rata imali su ekonomsko čudo i pored 20 mil. stradalih. Statiskike pokazuju da su najveći proizvođači hrane u Europi. znači veći nego Rusija i slično. Znači nije rat bio problem uspjehu.

  • doktorica:

    samo poljoprivrednu?