Povratak na članak

Ograde za HDZ-ovce

last će se ograditi od rodnih tumačenja, iako je nekoliko pravnih stručnjaka sasvim jasno reklo kako bilo kakve ograde nemaju nikakvu pravnu težinu. Ispada kako je to ograda s kojom će se ograditi HDZ-ovce
Objava 17. ožujka 2018. 3790 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 29
 • SoloHan:

  Plenki je rekao, ja neću da moja majka laže više za mene, dosta je bilo anemije, ja želim da se u slučaju rata mogu osjećat kao žensko, da me niko nikad ne može pitat gdje sam bio 91

  1 14:16 17. 3. 2018.
 • bikica7:

  Nikada rod ne može biti odvojen od spola.Plenkoviću,zar ti je toliko stalo do Bruxellesa da svom narodu namećeš ovo smeće?Pusti da narod na referenfumu odluči, operi ruke kao Pilat.

  14:42 17. 3. 2018.
 • Avatar U_hljeb U gsg vg
  U_hljeb U gsg vg:

  Na kraju će kao jamstvo stajati "tita mi"... i "tako mi partija pomogla"... i onda će zadobiti moje povjerenje...

  14:37 17. 3. 2018.
 • Deleted user:

  hrvati kao nacija imaju podpuno pravo na referendumu se izjasniti o ik a ne da odluku o toj konvenciji donose lutke na koncu u liku plenkija njonje sonje suice obuljenke maleticke i inih drzavnih i drustvenih grupa koje ne postuju ... prikaži još! npr.ocitovanje hbk o konvenciji a ako ne postuju hbk onda ne postuju ni hrvate kao naciju...daklem samo referndum ...koji je sto puta jeftiniji od posljedica konvncije ....

  3 14:48 17. 3. 2018.
 • klasika:

  "U konvenciji se tvrdi kako rodni identitet može biti različit od spolnog identiteta." Ako takva praksa nije dala dobre rezultate - a i protuprirodna je - onda je IK falš.

  3 14:20 17. 3. 2018.
 • Avatar Mabolimekrac
  Mabolimekrac:

  Nema vise lijevo, desno. Nema vise nacionalno, konzervativno. Postajemo korporacija gdje vlada samo intere, interes i interes. Jos samo da dobijemo bar kod na ruku i postajemo proizvod i resurs...

  14:44 17. 3. 2018.
 • dopizdilomi:

  Ja sam vanzemaljac pa bih molio objašnjenje odnosi li se ta Instambulska konvencija i na mene ili se prvo moram odlučiti što sam od tih pet ili više uvjeta?

  15:20 17. 3. 2018.
 • onako_ovlaš:

  premijer se na posljednjem sastanku vrha hdz malo preračunao,naime napustio je područje političkog i prebacio se na statusno pitanje zastupnika i lista te time pokazao da je on zapravo povjerenik a ne predsjednik hdz,to će sada ubrzati urušavanje njega i ... prikaži još!i hdz,jer ako samo povjerenik može dati sintezu onda to nije političko već upravno pitanje,stvar ide kraju

  20:54 17. 3. 2018.
 • misokoli:

  Meni samo nije jasno da u zemlji u kojoj zakoni, konvencije, deklaracije,nagodbe i sl. ne znače gotovo ništa kao i moralni temelji društva čijim se urušavanjem prijeti ako se usvoji ovaj dokument koji su već odavno urušeni, zahvaljujući podjednako lijevima ... prikaži još! i desnima, pravi ovakva drama od nečega što su gotovo sve europske zemlje usvojile. I sad su se baš u Hrvatskoj odlučili na sudbonosnu bitku u kojoj žele pokazati da su „preziđe“ kršćanske i obiteljske dosljednosti. Nešto mi je to slično onim ženama na Siciliji koje su svim sredstvima nastojale obraniti svoje muževe ili rođake mafijaše koji su završili u zatvoru, odričući se čak svoje djece koja su surađivala sa policijom jer su štitile „svetost“ i moral obitelji, što je naravno uključivalo i zakon šutnje o brojnim nemoralnim i kriminalnim djelima.

  17:29 17. 3. 2018.
 • Avatar whitesox
  whitesox:

  To je to! Precizno i koncizno! Ovaj tekst je nešto naj bolje što sam u vl-u pročitao,odavno!

  10:10 18. 3. 2018.
 • Avatar sucateen
  sucateen:

  Kroz nedavno izmišljeni pojam “rodne ideologije” i demonizaciju koncepta roda desno-klerikalne snage šire moralnu paniku i pokušavaju ratifikaciju Istanbulske konvencije proglasiti uvodom u konacnu propast Hrvatske,............ sve preko leda žena i njihove zaštite od nasilja.................. Sve to zajedno nema nikakvog ... prikaži još! smisla, što ne znaci da u neobrazovanom dijelu naroda nece pasti na plodno tlo. ..................To da rod i spol nisu jedno te isto i da rod automatski ne proizilazi iz spola jasno je svakom upucenom i minimalno inteligentnom kao da je i 2+2=4

  15:53 17. 3. 2018.
 • Avatar dras32
  dras32:

  Onda vi gospon niste pri zdravom razumu ili samo trkeljate, ipak mislim da je ovo drugo, vec po potrebi, kako situacija nalaze.

  1 14:14 17. 3. 2018.
 • psihonaut:

  Vjernici vjeruju u Boga. Ako Bog odluči da se konvencija ratificira, ona će se ratificirati. U čemu je problem? Čemu toliko gungule?

  2 14:54 17. 3. 2018.
 • Deleted user:

  Kad kolinda ima cigaru u ustima misli na prava žena a ne na prava katoličkih HDZovaca

  15:52 17. 3. 2018.
 • okolokere:

  Kad čovjek pročita što "vodeći" kolumnisti pišu o Istanbulskoj konvenciji ne preostaje mu drugo nego da se opredijeli ZA nju. Ako tome još doda "stručna" mišljenja čitatelja "komentatora" nestaje i zadnja dvojba! Biti s onima koji urliču jer sve "znaju" ... prikaži još! zadnje je što ima smsila.

  15:20 17. 3. 2018.
 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Čemu nervoza Borisave, jer da HR potpiše Istambulsku konvenciju bez ikakve ograde poput srbije ti sad ne bi imao o čemu razglabat ?

  2 14:22 17. 3. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.