Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.03.2016. u 10:40

Savjetnik za skokove sa Savskog mosta Anto Kovačević član je predsjedništva HSP-a AS i na saboru svoje stranke nije bio – gost.

Ivan Tepeš, potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HSP-a AS, nije krio ponos zbog okupljanja 1245 izaslanika u zagrebačkom Hypo centru i glatke pobjede na stranačkom izbornom saboru, doduše bez protukandidata.

Idilu skupa koji je protekao u zadovoljstvu zbog uspona pravaštva na vlast u sklopu Domoljubne koalicije nisu uspjeli pokvariti ni zajedljivi novinari koji su Tepeša pitali kako komentira poruke Ante Kovačevića da su „Židovi u stanju sravniti čitav svijet“, poruku Zoranu Milanoviću, Miloradu Pupovcu i Vesni Pusić kako „im jedino preostaje skočiti s mosta u Savu“ ili zazivanje lustracije kao „pročišćavanja hrvatskog naroda“.

Tepeš se lukavo ogradio „od svega što su na skupu rekli gosti“, a što, kaže, nije rekao ni on ni netko drugi iz HSP-a AS. Neobičnom ogradom Tepeš se ogradio i od riječi gostiju poput Mire Kovača, izaslanika HDZ-a, koji je govorio o provođenju reformi, ali se zapravo nije ogradio od Kovačevića. Naime, savjetnik za skokove sa Savskog mosta, Anto Kovačević, član je predsjedništva HSP-a AS i na saboru svoje stranke nije bio – gost.

>>HSP AS o Kovačevićevom govoru: Bila je to pjesnička forma komunističkog uznika

>>Tepeš ponovno predsjednik HSP AS: 'Potrebna je jaka pravaška stranka'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije