Povratak na članak

Njemački protestanti pozvali i homoseksualce na udomljavanje, a mi?

Hrvatska ima više od 94% kršćana, a vrlo malo broj udomitelja, a i oni su u većinom stariji od 55 godina i sa završenom osnovnom školom
Objava 27. studenoga 2018. 247 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 8
 • senkop:

  Opet glupa i besmislena propaganda, pa mogu samo ponoviti molbu. Možete li navesti imena i prezimena osoba u Hrvatskoj koje su odrasle u "istospolnim obiteljima", i koja su danas uspješni, empatični i zadovoljni ljudi, i koja bi i drugima preporučila ... prikaži još! takvu vrstu djetinjstva i okruženja? Manite se crkve, kršćana, katolika, Njemačke, Zambije, dajte konkretne primjere. Dva imena su dovoljna. Hvala.

  15:36 27. 11. 2018.
 • bakulušić:

  Sociolog religije, profesor Markešić se u potpunosti razotkrio. Ipak je on samo jedan obični aktivist i njegovi članci nemaju veze sa strukom i znanošću. Mislim da je Mile Kekin puno jači.

  1 16:15 27. 11. 2018.
 • Deleted user:

  gosp Markesic...sramVas bilo!!!

  15:59 27. 11. 2018.
 • Avatar hrvoje horvat
  hrvoje horvat:

  Mi nismo protestanti.

  16:37 27. 11. 2018.
 • campa:

  Ovo što čitamo u novinama zadnjih dana počinje ličiti na histeriju.Pojedinci pod svaku cijenu žele nametnuti tezu da je isto udomili dijete muškarac i žena koji su u braku ili članopvi istspolne zajednice.Kao da ljudi ne žive i ne vide ... prikaži još! kakvo je mišljenje prvo o istospolnim zajednicama a kamoli da djete živi u takvoj zajednici.Ovo relativiziranje gdje bi djete živjelo ne stoji jer smo mi konzervativna zajednica odgojena u krščanskom duhu tako da nam je poimanje morala u tim okvirima.Moral i učenje crkve nema nikakve veze s postupcima pojedinaca u crkvi.Govorim o svečeničkoj djeci kao i rađanju opatica pa do nemoralnog odnosa pojedinaca koje sramoti učenje crkve.Odgoj djeteta nemože se vezati uz greške crkve i nasilja u bračnim zajednicama te nebrigu naspram djeteta nego mora se sagledai cjeloviti život.Največi problem je stigmatizacija koja bi se događala na dnevnoj bazi u školi,udrugama i susjedstvu.Znači odnos posvojene djece i njihovih vršnjaka koja može biti jako okrutna.Homiseksualne zajednice su toga svijesne i sebične .Licemjerno je govoriti o tamo nekoj Njemačkoj,Švetskoj,Španjolskoj ovo je Hrvatska sa svojim pogledima na to pitanje i nemojte vrijeđati ljude zbog toga što vi mislite da su primitivni ali barem nisu licemjerni i sebični.

  17:02 27. 11. 2018.
 • Deleted user:

  Sto mi??? Pa mi imamo vec citavu politicku klasu pedera, treba li nam jos?

  16:47 27. 11. 2018.
 • rotuutor:

  Vidi ove bivse popine,o cemu taj baljezga.Jad i bijeda od VL kad i ovu moralnu nulu zovu da mrci papir.

  18:22 27. 11. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.