Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE Zvonimir Despot

Nesvrstani su nova Vučićeva lakrdija: Evo što je taj pokret donio Titu i Jugoslaviji

17.10.2021.
u 09:07

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić želi postati novi Tito. Tako glase naslovi u novinama nakon što je Srbija u Beogradu obilježila 60. godišnjicu prve konferencije Pokreta nesvrstanih, održane 1961. godine također u Beogradu. Vučić je Srbiju predstavio kao pravnu nasljednicu bivše Jugoslavije, a neki naši mudrijaši suze su ronili zbog toga što i današnja Hrvatska nije članica Pokreta. Vučić je u Beogradu okupio kremu današnjeg Pokreta

Komentara 32

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:17 17.10.2021.

Taj jadni Vucic ne moze vise putovati u EU, posto je gospodja Merkel u penziji, te mu preostaje samo tzv. Rep. Srpska za njegove izlete i "vazne" govorancije. Nesvrstani, taj skup 3-ceg svijeta, najsiromasnijih i nanerazvijenijih drzava, je jedino pravoo mjesto, kome Vucic sa tim svojim velikim srpskim svijetom pripada.

MA
Markovinac
09:36 17.10.2021.

Vucic vjerojatno radi savez drzava slicnih NATO poveznica i nada se da ce u slucaju rata dobiti pomoc tih zemalja jer srbi nece ratovati gdje se moze poginuti.Rat u Bosni je neminovan a rat na Kosovu se nikada nece dogoditi jer to bi bio srpski reski poraz.Isto tako ce Vucic imati podrsku tih zemalja u vijecu UNa ito nije ludo.Trgovinska razmjena sa tim drzavama ce se povecati a najvise oruzjee koje srbija proizvodi

Avatar BlackCalder
BlackCalder
09:41 17.10.2021.

Realno Jugovina je postojala nekako od 45.-90. ... i to prvih 5 godina kao Staljinova kujica.. a od 80. u raspadu. Sve u svemu, u tih 35 godina nekakvog postojanja, postojala je na blef! Prvo je igrala na kartu ratnih reparacija, onda na kartu zaduživanja, a onda na izbjegavanje vjerovnika. Izdahnula je u stanju teže zaostalosti. ...Hrvatska postoji gotovo isto toliko i kako god subjektivno mislimo da zaslužujemo više i bolje, činjenica je da konstantno idemo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?