Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Neš' ti afere! Pa ti momci su 90-ih prisluškivali oporbu, ozvučili novinske redakcije...

Prisluškivanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.12.2018.
u 10:08

Oslobađali su stanove od nepodobnih stanara, nema gdje ih nije bilo i sada ih se proziva zbog obične prijetnje smrću.

SUBOTA, 22.12.

Neš' ti afere! Agent SOA-e u kafiću Tort(ur)e i to zaprijetio Mati Radeljiću kako postoji blaga mogućnost da ga prometalo malo pregazi, ako ne bude dobar i napusti Pantovčak i odmah se digla galama na našu tajnu službu. Mislim, stvarno! Pa ti momci su 90-ih prisluškivali kompletnu oporbu, ozvučili cijele novinske redakcije, oslobađali stanove od nepodobnih stanara, nema gdje ih nije bilo i sada ih se proziva zbog obične prijetnje smrću.



NEDJELJA, 23.12.

HNK Hajduk budno prati što se događa u SDP-u. Toliko toga imaju zajedničkog. Rezultat je trend, ideal je vječan – poručio je Bero partijskim drugovima na vijest da je na drugo mjesto prvenstvene tablice skočila Rijeka, pardon, Živi zid! Ne treba se zamarati rezultatima. HDZ igra Ligu prvaka, Živi zid ide u Europsku ligu, koju doduše pokušava ukinuti, a SDP vodi najveću bitku, onu unutarnju. Nema veze. Ako je Beri dobro, dobro je i nama.

 


PONEDJELJAK, 24.12.

Purger King Milan dijeli porcije bakalara građanima, a novinari ga pitaju kakav bakalar on voli jesti? “Da je vruć i džabe”, nadahnuto odgovara vlasnik fotelje zagrabačkog gradonačelnika. Problem je jedino što kod njega ništa nije “džabe”. Znaju to najbolje Neovisni za Hrvatsku, kojima ovih dana prestaju ugodne sinekure u gradskim službama i institucijama i za njih i za uhljebljene članove njihovih obitelji. Džabe? Kako ne...


UTORAK, 25.12.

Uobičajene božićne poruke biskupa diljem Hrvatske. Malo o obitelji, malo protiv demografske katastrofe i odlaska mladih, malo protiv abortusa, jedino je odskočio dubrovački biskup Uzinić, koji je poručio da je i Isus bio migrant i da baš i nije lijepo štititi se od ljudi u potrebi, koji hrle ka boljem životu, podizanjem ograda. Valjda je htio reći da bi se i Isus loše proveo da se ovih dana pojavi na našoj granici bez dokumenata. Sretan Božić.

SRIJEDA, 26.12.

 Svi traže ostavku elokventnog ministra Krstičevića. Nije jasno zašto. Avione možemo dobiti. Dobro, neće moći letjeti, jer će im Amerikanci povaditi motore i još neke sitnice koje nam Izrael nije ni smio prodati, ali nema veze. Dobri su i ovi s tvorničkim postavkama. Neki će reći da nisu baš funkcionalni, jer pale na guranje ili na kurblu, ali Krstičević kaže da je i tu žrtvu za Hrvatsku spreman podnijeti. 


ČETVRTAK, 27.12.

Hrvatska se pretvara u turističku supersilu i prvaka svijeta u ekologiji. Idustrije uskoro kod nas neće biti. Sisačka rafinerija se zatvara, Treći maj konačno ide u stečaj, Uljanik se još drži, ali neće dugo, a od LNG terminala neće biti ništa. Blago nama. Riješili smo se totalitarnih, komunističkih, industrijskih mastodonata i sada možemo uživati. Ipak, naša karoca i dalje gre. Šjor Jakšina je stala. Adio, meštre. Hvala ti za svaku napisanu riječ.

PETAK, 28.12.

Dobro, bilo je manjih liječničkih propusta, koji su u konačnici rezultirali smrću djeteta zbog banalne bolesti, ali kako poručuje predsjednik HLK Krešimir Luetić, “treba uzeti u obzir da je bio vikend”. Doista, otkud nam ideja da se smijemo razboljeti vikendom? Nesretni metkovski dječak zvao se Gabrijel, što znači “Bog je jak”. Bog je možda jak, ali naš anđeo Gabrijel, nažalost, nije bio jači od ljudske gluposti, nebrige i propasti hrvatskog zdravstva.

Komentara 14

OX
oxymoron
10:39 29.12.2018.

Ovaj novinar ne pali ni na guranje ni na kurblu.

OK
okolo
10:45 29.12.2018.

i politički komesari su bili suptilniji...pljuc, dva puta

MM
mmaraci4
10:46 29.12.2018.

Neš ti afere pa ti momci su bandu neprijateljsku morali držat na oku 90-ih da se nebi umnožile akcije "Labrador" ,"Opera","Špegelj" i druge neprijateljske akcije KOS-a i UDB-e. Zar ovaj novinar misli da su baš svi građani budale i kratkogatkog pamćenja?Ali mora se priznati da te neprijateljske akcije prestaju onog trenutka kad je instaliran burduš za predsjednika.Tada on sam dopusti stranim tajnim službama da kopaju po arhivima označenim sa "VT" pa nije bilo više potrebno "nadziranje" opozicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije