Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana husar mlinac

Ne ljutim se što sin navija za Luku Nižetića

Ivan Husar Mlinac
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/3
31.05.2014.
u 08:31

Glazbenica koja je u finalu “Celebrity Masterchefa” otkrila nam je zašto najviše voli kuhati sestri Mariji, Martini Tomčić i Nini Badrić te na što su ju upozorili sinovi

Finalistica “Celebrity Masterchefa” Nove TV, pjevačica Ivana Husar Mlinac iskusna je kuharica, ali priznaje kako se tek u showu prvi put susrela s nekim namirnicama i usvojila puno korisnog znanja, kako od žirija, tako i od svojih suparnika.

Susret sa hlapom

– Prvi put u životu sam spremala biftek, a nisam ga baš puno ni jela. Trančiranje hlapa još je nešto što ću pamtiti do kraja života, čišćenje sipe također mi je bila novost. Ali naučila sam biti urednija dok kuham jer inače je u mojoj kuhinji bomba kada nešto spremam. Naučila sam i kako je zapravo potrebno jako malo vremena da bi neke namirnice bile ukusne a ne prekuhane – priča nam Ivana priznajući kako još ne vjeuje da je u finale prošla ona, a ne Irina Čulinović koju je vidjela kao prvog celebrity masterchefa. Najčešća riječ koju je izgovorila tijekom ovog showa bila je panika, a sin Andrej zamolio je mamu da barem u finalu ne ponavlja stalno da je u panici.

– Inače uopće nisam paničar i u najgorim situacijama ostajem hladna. Nije mene ni u showu preuzela panika, samo sam imala potrebu to istresti iz sebe i u tom bih se trenutku bolje osjećala – kaže Ivana. Njezino kuhanje u “Masterchef” kuhinji ne razlikuje se previše od kuhanja kod kuće i uvijek se trudi meni prilagoditi svojim sinovima i suprugu, kao i gostima koji joj dolaze na obrok.

– Kuhanje prilagođavam onima koji će jesti hranu. Svojoj djeci kuham jednostavna jela koja ne sadrže puno začina i moram ih pametno dozirati, jer ako ne pogodim dozu, ne žele jesti to što sam skuhala. Kada pozivam prijatelje, znam što vole i prilagodim jelovnik njima, a na svu sreću imam prijatelje koji vole dobru hranu pa si ponekad dam oduška i kuham na sličan način kao u “Masterchefu” – otkriva nam glazbenica i priznaje kako je najsretnija kad joj u goste dolaze sestra Marija, Martina Tomčić ili Nina Badrić.

– Marija je moja najbolja publika i spremna je svašta isprobati, tako da kad eksperimentiram, ona sve isproba i uvijek mi kaže što mi fali. Volim kuhati i Martini i Nini jer one ne spadaju u kategoriju kurtoaznih gostiju koji kažu da im ne trebam ništa pripremati. Naprotiv, one mi uvijek napomenu da im spremim nešto fino i da ne štedim na hrani – kroz smijeh će Ivana. Njezin put do finala svakog petka i nedjelje navečer napeto su gledali suprug Nino i sinovi Andrej (8) i Toma (6).

– Suprug i sinovi su jako navijali za mene i bili su mi velika potpora. U jednom trenutku Andrej mi je rekao kako će mu biti jako neugodno ako izgubim, na što sam mu odgovorila da nije loše ako napustim show jer bih tako mogla više vremena provoditi s njim i bratom. Ali na to mi je spremno odgovorio: “Mama, ne moraš se ti brinuti za nas, znaš, mi imamo dvije bake i nama je super s njima” – prepričala nam je Ivana. U međuvremenu, Andrej je okrenuo ploču i sada svoj glas daje maminu protivniku u finalu - Luki Nižetiću.

– Sada svaku emisiju moli Boga da Luka ne ispadne i navija za njega jer mu je fenomenalan – smije se Ivana. Život joj je zadnjih tjedana bio žongliranje između “Masterchefa”, obitelji i mentorskih obveza u školi pjevanja Husar&Tomčić.

Premijera sa školom u Komediji

– Naravno da sam pokušavala i “Masterchef” i školu uklopiti u svoj raspored, ali mi je Martina u jednom trenutku zabranila da radim. Kad je vidjela kakav raspored imam, rekla mi je samo: “Molim te, nemoj”. Zbilja imam najbolju poslovnu partnericu i prijateljicu – sretno će Ivana. Nakon finala “Masterchefa”, koji ćemo pratiti ove nedjelje na Novoj TV, Ivanu sljedeći vikend očekuje još jedna zanimljiva avantura sa školom Husar&Tomčić.

– Jedan veliki zadatak je ispred nas u Komediji, gdje ćemo 8. lipnja imati dvije produkcije odnosno dva produkcijska koncerta. Polaznici naše škole, koji se nikada nisu potpuno profesionalno bavili ni glazbom ni glumom ni plesom, izvest će mjuzikl koji smo pripremili u četiri vikenda. Mjuzikl traje 50 minuta s raznoraznim songovima iz svjetskih mjuzikala. Jako se veselim tome i ponosna sam na naše učenike – kaže glazbenica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije