Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium Kolumne

Naslađuju se kritičari govoreći da smo nekada gradili mostove sami. Da, u totalitarizmu!

Napali ste jadnog HSP-ovca ravnatelja i djecu koja su se malo zabavila. Eno i jadni ljubitelj NDH-Azije iz Kine nastradao, jer je u Imotskom pozdravljao starim hrvatskim pozdravom.
09. veljače 2019. u 19:55 5 komentara 3435 prikaza
Pelješki most
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

SUBOTA, 2.2.

Stalno ljudi prigovaraju nešto sucima i kada treba i kada ne treba. Evo, pogledajte slučaj vatrogasca Frane Lucića, preživjelog heroja s Kornata. Mladića smo poslali zdravog na gašenje makije i tamo je sa svojom braćom stradao.

Oni su poginuli, a Frane je ostao trajni invalid. I eto, prošlo je samo 11 i pol godina i nakon milijun i pol dolazaka na sud, povlačenja po medijima i tko zna koliko potrošenog novca, heroj je dobio odštetu. Doduše, odluka je nepravomoća, stigne se to pokvariti.

Frane Lučić dolazi na ročište u pratnji odvjetnika Tragedija na Kornatima Lučić bi s kamatama mogao dobiti oko 5 mil. kn: 'Želim normalno živjeti'

NEDJELJA, 3.2.

Krenulo je izrugivanje zbog simpatične činjenice da će udarna brigada kineskih neimara prije sagraditi pelješki most, nego naši građevinari pristupne ceste do njega.

Naslađuju se kritičari govoreći da smo nekada gradili i ceste i mostove sami. Da, u vrijeme totalitarizma! Sada smo u demokraciji, drugarice i drugovi!

Nema više petogodišnjeg plana, direktiva i kazni! Sada ćemo demokratski leći u travu i čekati da se Kinezi smiluju i u pauzi za ručak, naprave i pristupne ceste.

Za dom spremni Nino Raspudić Kinez ustaša u Imotskom

PONEDJELJAK, 4.2.

Fake news razdiru hrvatsko društvo! Nije im malo što su optužili Krstičevića da ne zna ni picu naručiti, sada su se okomili na simbola malog čovjeka, skromnog vjernika i domoljuba, našega kneza Milana!

Zamislite, reći da jedan Bandić može oprostiti bogatima dugove! Njemu, koji je u glibavim cipelama obišao sva zagrabačka predgrađa, on koji bi krvi dao sirotinji, on koji je uvijek bio prvi kada je trebalo pomoći malom čovjeku! Ima li kraja difamacijama naših najboljih sinova.

Željko Dolački dolazi u Remetinec BIVŠI ŠEF EKIPE ZA OČEVIDE Dolački se javio u Remetinec: 'On je faca, mangup, džek... uvijek na rubu zakona'

UTORAK, 5.2.

Godinama smo se divili velikom borcu protiv mafije, Željku Dolačkom, a da nismo znali koliko je amater. Dobro, provalio je malo u policijski sef i posudio nešto malo zlata i gotovine, niti 3 milijuna kuna vrijednosti.

Što će čovjek? Kolike je spremio iza rešetaka, da bi mu se oni malo kasnije cerili u lice, nakon što ih je sud oslobodio. Shvatljiva je njegova frustracija, ali je upravo nevjerojatno da je sve to napravio, a da nije ishodio BiH državljanstvo?

Čovječe, pa kako si ti mislio pobjeći?

Željko Dolački dolazi u Remetinec Osuđen zbog krađe zlata i novca Željko Dolački pojavio se u Remetincu

SRIJEDA, 6.2.

Dolački je nepravomoćno dobio šest godina zatvora, lovi ga pola zagrebačke policije, a iz pravosudnih krugova stiže još jedna vijest o uspjehu.

Ovaj put ne radi se o amateru, poput Dolačkog, nego o pravom profesionalcu. Darko Kovačević Daruvarac, uskoro će biti na slobodi, jer je “taki propis”.

Naravno, profesinalac Kovačević, za razliku od Dolačkog, ima BiH državljanstvo, pa ne bi bilo neobično da nakon izlaska iz zatvora, najprije od rodbini u posjetu.

Šibenik: Proslava 29. obljetnice osnutka HDZ-a Šibenik i HDZ-a Šibensko-kninske županije ČEKANJE PRESUDE NA SLOBODI Plenković o Daruvarcu: Teško mi je to razumjeti

ČETVRTAK, 7.2.

Stariji uvijek prigovaraju mladima da se ne znaju zabaviti i da je u njihovo vrijeme sve bilo ljepše i zabavnije.

Međutim, slučaj iz Zadra otkriva nam da se i u današnje vrijeme mladi itekako dobro znaju zabaviti. U zadarskoj srednjoj školi, jedanje razigrani mladić kolegici užarenim upaljačem utisnuo popularno slovo U na ruku.

Normalno, poznavajući običaje mladeži, ravnatelj je rekao da se radi o zezanciji i dječjoj igri i sada se stariji čude. Novo vrijeme, novi običaji. Neka se djeca igraju.

Zadar: Jozo Dragić, ravnatelj škole u kojoj je učenik žigosao učenicu dao izjavu medijima Slučaj žigosanja Ravnatelj: Djeca su me molila da ne zovem ni liječnika ni policiju

PETAK, 8.2.

Eno, sada se otkrilo da djevojčica kojoj je kolega utisnuo slovo U na ruku i rekao joj da se “sada može hvaliti da je ustašica” i sama voli oblačiti majice s ustaškim znakovljem. I što sada?

Napali ste jadnog HSP-ovca ravnatelja i djecu koja su se malo zabavila. Eno i jadni ljubitelj NDH-Azije iz Kine nastradao, jer je u Imotskom pozdravljao starim hrvatskim pozdravom. Izgleda da su nam Kinezi dobri samo kada rade mostove, a kada se pokušaju uklopiti, onda ih kažnjavamo!

Glasnogovornik suda Denis Klarendić o presudi "Daruvarcu"

 

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
PAO NA GRANICI
Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • Stormbringer:

    Da je autor ovog članka učio povjest znao bi da su nacisti u Njemačkoj izgradili mnogo autocesta, mostova, tvornica, ali su ostali zapamćeni kao zločinci. Svaka sličnost s komunistima je "slučajna".

  • uvijek i sve:

    Mislija san da je glupo da Večernji objavljuje uglavnom vijesti iz Srbije, Karleuša, Severina, Veljača, Ristička..., umra Dragan Nikolić, Gerovac... Mafija upucala spotistu u kafani..... Kad ono, može još gore. Di ste našli ovoga Ivaniševića?

  • Norway:

    Mnogo bre smešno!