Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.04.2016. u 13:24

Teško se oteti dojmu da pijance u Hrvatskoj ne čuva samo Bog nego i – pravosuđe

Mladen Grdović mogao bi biti instruktor vožnje samo u nekoj šali i u – Hrvatskoj. Pjevač koji je desetak puta dospio u novine zbog izazivanja prometnih nesreća i vožnje pod utjecajem alkohola, za naše je pravosuđe – uzoran vozač. Proizlazi to iz odluke Visokog prekršajnog suda u Zadru koji je odbio zahtjev prometne policije da se Grdoviću oduzme vozačka dozvola na dvije godine zbog nesreće u Arbanasima koju je izazvao pod utjecajem 2,5 promila alkohola.

Slobodna piše da Grdović, prema evidenciji Ministarstva pravosuđa, „u prethodne tri godine nije pravomoćno kažnjavan za prekršaje iz područja prometa”. Nevjerojatan podatak da pjevač nije kažnjavan kosi se čak i s Grdovićevom pjesmom “Crveni Ferrari” u kojoj je slikovito opisao svoju vožnju: “Ajme meni, iza mene policija, a u meni, siguran sam, dva i po promila/ Policija kaže: Grdoviću, stop, alkotest ne radi, moraš s nama poć!/ Ujutru se budim - prekršajni sud, malo mi se muti, ka limun sam žut.” I dok nam odzvanja refren “pije mi Ferrari više nego ja” teško se oteti dojmu da pijance u Hrvatskoj ne čuva samo Bog nego i – pravosuđe.

>> Mladen Grdović prozvao Huljiće, Tonči odgovorio: Meni je njega žao. Siroče

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije