Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.10.2015. u 13:45

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, u sklopu predizborne parade svečano je otvorio obnovljenu dionicu željezničke pruge od Pleternice do Čaglina.

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, u sklopu predizborne parade svečano je otvorio obnovljenu dionicu željezničke pruge od Pleternice do Čaglina. Obnova pruge trajala je pet godina, što je sporije no kada su prije 150 godina građene prve pruge u Hrvatskoj, a ništa brži nije ni vlak kojem je za 17 kilometara trebalo punih 20 minuta.

Da ukupni dojam bude potpun, valja dodati da je već prvi vlak kasnio u polasku četiri minute, kao i da nakon odlaska ministra putnike do Čaglina, njih dvadesetak, opet voze autobusi! Do sljedećeg svečanog otvaranja.  

Župnik zabranio vodičima da govore pred turistima    

Milan Zgrablić, porečki župnik, zabranio je turističkim vodičima da govore dok vode turiste kroz Eufrazijevu baziliku, spomenik pod zaštitom UNESCO-a iz 6. stoljeća. Glas Istre piše da župnik dežura u crkvi i prekida vodiče koji pokušavaju turistima objasniti detalje mozaika po kojima je Eufrazijana svjetski poznata. Osim vodiča, zbog župnika negoduju i turisti koji za sam ulazak u baziliku moraju Crkvi platiti 40 kuna, što nije malo za program sa slikom, ali bez tona.  

Nisu samo šunke i salame opasne za zdravlje  

Siniša Varga, ministar zdravlja, nije se oglašavao povodom dramatične objave Svjetske zdravstvene organizacije da šunke i salame loše utječu na zdravlje. A što bi i rekao kada znamo da i sam život u Hrvatskoj loše utječe na zdravlje.  

Do mandata uz pomoć 9 rođaka i Isusa iz Nazareta  

Željko Kerum, predsjednik stranke „Željko Kerum – Hrvatska građanska stranka“, na otvaranju predizborne kampanje izrazio je nadu da će mu Isus Krist dati snage da Hrvatsku izvuče iz krize i poboljša život svih građana. Moćan saveznik iz Nazareta doista je jedino što može pomoći stranci koja priznaje da nema gospodarski program, a na listi, osim Željka Keruma i njegove sestre Nevenke Bečić, ima još devet bližih i daljih rođaka i ponešto prijatelja. Uz malu pomoć Isusa Krista u Sabor će kao zastupnici ući i Kerumova supruga Fani, njezin brat Saša, rođak Dražen, troje Kerumovih nećaka, Kerumov šogor Petroslav Sapunar i zet sestre Nevenke. Doista, što reći nego: Pomozi, Bože.

>>Podsjetila na prednosti članstva u HNS-u

>>Ispričao se Vrličanima koje je htio ‘nabiti’

Komentara 3

Avatar juricamesko
juricamesko
14:56 28.10.2015.

ministar mora i pomorstva. kapetan išao jedriti pa se umalo utopio.sreća da balvan ne tone

AM
ameris
14:10 28.10.2015.

Ah Dončić-Hajdaš .Naviknut je on na brze linije.Od Zaboka (tam je rođen) pa do Zagreba ( tam je prvi put vidio asfalt ) ima 35 km.Super brza kompozicija vlaka HŽ vozi 75 minuta.Eto,pored Carga,Uglikovodika iz Jadrana,monetizacije autocesta..ovaj slučaj je za njega minijatura.

Avatar neugodan
neugodan
16:31 30.10.2015.

HŽ u privatizaciju pa neka onda novi vlasnika svima podijeli otkaze. Relikvija komunizma. Svima otkaz!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije