Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.12.2017. u 08:35

Premijer je jako suzdržan kad bi trebao odgovoriti na provokacije iz Srbije – razumijem ga, možda bi mu tamo, kad bi ga izgubio u Hrvatskoj, zatrebao koalicijski partner.

Na kraju svake godine obratim se političarima i drugim javnicima čestitkama, porukama, preporukama, predviđanjima, žalcima..., pa ću i ove.

Predsjednice, kažu da vam rejting raste čim pošaljete ukore Plenkoviću, pa vam je ugled osiguran i idućih godina. Mnogi zažale što Kolinda nema veće ovlasti. Pogrešno! Da ih ima, izgubila bi i svoj najjači adut – ljepotu! Plenkoviću, vi ste pravi kršćanin, što je u Hrvatskoj gore Vi se više hvalite – tako je Isus vodu pretvarao u vino. Premijer je jako suzdržan kad bi trebao odgovoriti na provokacije iz Srbije – razumijem ga, možda bi mu tamo, kad bi ga izgubio u Hrvatskoj, zatrebao koalicijski partner.

Milorad Pupovac
1/8

Davor Šuker je na Svjetsko prvenstvo u Brazil vodio Severinu, u Rusiju će voditi Lepu Brenu ili Cecu

Milijan Brkić priznaje da je vođa desnog krila HDZ-a, ali da ga svako malo podrezuje. Da smanji administrativne troškove, ministrica kulture Nina Obuljen postavila je u svom Ministarstvu bankomat za ljevičare. Ministrica obrazovanja i znanosti Blaženka Divjak pohvalila se prijateljima – krenula sam u reformu školstva a najlakši mi je bio prvi korak – reforma premijera. Ministar poljoprivrede Tolušić – detektirao sam sve probleme u poljoprivrednoj proizvodnji, sad točno znam kako ih ne rješavati.

Ministar financija Zdravko Marić – nitko kao ja ne zna tako optimistično izračunati i proračunati kako Hrvatska tone. Ministre policije Davore Božinoviću, nastavite tako i u 2018. godini, da ste u 2017. samo prijavili Thompsona i na Maksimiru zaštitili od uvreda Šukera i Mamića – bilo bi dovoljno za uspomenu. Davor Šuker je na Svjetsko prvenstvo u Brazil vodio Severinu, u Rusiju će, kažu, u lipnju 2018. voditi Lepu Brenu ili Cecu jer Severina ovaj put ide sa srbijanskim izbornikom. Navodno se Dražen Keleminec o tome koliko će dovesti prosvjednika dogovara s policijom zbog njezina trenutačnog kapaciteta. Milorad Pupovac? Kažu da je teško podnio gubitak SAO krajine, ali se čovjek s godinama oporavio od šokova – u SAO krajinu je pretvorio cijelu Hrvatsku.

Bojan Glavašević uzviknuo – a ja!?

Ivan Vrdoljak izabran je za predsjednika HNS-a a omilio se i Plenkoviću. Citiram: “Prvo plinarsko društvo, kojemu je vlasnik najbolji Vrdoljakov prijatelj Pavao Vujnovac, imalo je 2011. godine 53 milijuna kuna prihoda, da bi nakon četiri godine ministrovanja svog prijatelja Vrdoljaka taj prihod 2015. godine skočio na nešto manje od četiri milijarde kuna”. Tko bi takvom Vrdoljaku odolio! Anka Mrak-Taritaš? Priča se da se u meteorološkim službama raspitivala hoće li iduće godine u Hrvatskoj biti velikih poplava. Što god je žešća u agresiji na Hrvatsku, Vesni Pusić i njezinoj stranci kod birača pada rejting, sada je na jedan posto i približava se njezinu prirodnom stanju – nuli. Jedan je vjeroučitelj učenike učio da bi trebalo objesiti Mesića, Vesnu Pusić i Josipovića. Kad je to čuo navodno je Bojan Glavašević uzviknuo – a ja!? Kažu, u jednoj pobunjenoj frakciji u SDP-u kruži naručena stručna procjena da je Davor Bernardić 90-godišnjak u tijelu 37-godišnjaka, a u drugoj procjena da je još dijete. Zoran Milanović uzdiše – fale mi lisičine i palica, a Ranko Ostojić uzdiše – fali mi Milanović.

Milan Bandić – i dogodine ću ostati isti, bit će mi nepodnošljivi i četnici, i ustaše, i partizani, i klerikalci, i talibani – sve dok mi ne zatrebaju. Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan – iskustvo po kojem točno znam koga optužiti stekao sam kao tužitelj još u komunizmu. Damir Kajin kaže da je Ivan Jakovčić Savudrijsku valu Slovencima ponudio za jedne škampe s Bavčarom – sakrijte jastoge, moglo bi otići pola Istre. Urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u 2” šokirao je tvrdnjom da je Domovinski rat bio građanski, a jedan njegov znanac kaže da je to bio uvod u još veći šok koji će uslijediti, u priznanje na čijoj je strani bio.

Hoće li Ante Tomić i Jurica Pavičić ikad napisati tekst u kojem ne mrze Hrvatsku?

Zna se na čijoj je strani Tihomir Dujmović, ali u Hrvatskoj nema toliko televizija na koliko on može biti zabranjen. Čujte i izjavu akademika Zvonimira Kusića, predsjednika HAZU – ako mi date još jedan mandat, ostvarit ću svoj povijesni uspjeh, vratit ću naziv JAZU! Sreo prijatelj drugog akademika, Tonka Maroevića, koji mu kaže – Bog, žurim, moram otvoriti jednu izložbu, prijatelj ga upita – čiju?, akademik tren zastane, odgovori – ne mogu se sjetiti i ode.

Za kraj odgovorite vi meni na pitanja iz ove mišancije. Hoće li Ante Tomić i Jurica Pavičić ikad napisati tekst u kojem ne mrze Hrvatsku? Ima li u Zagrebu ijedna lijepa žena koja nije bila u braku s Igorom Zidićem? Je li itko ikad Miroslavu Tuđmanu rekao da govori tiše i polakše? Nastavak dogodine.     

Komentara 29

SX
sudbina x
09:12 29.12.2017.

Opet petokolonaši jurišaju na Ivkošića...

RZ
Rocky.Zg
13:27 29.12.2017.

Pupovac je neuništivi profesionalni Srbin. Dokle god imamo ovakve ljigave političare kao Plenković, kojima je svatko dobar tko ih drži na vlasti, do tada će likovi kao Pupovac , ili npr Saucha, dobro prolaziti u životu.

AN
antonelić
10:45 01.01.2018.

mile , sretna ti nova godina i da nas i dalje uveseljavaš mrsomuđenjem ni o čemu ... pozdrav " četnicima " iz zmijavaca ( todorići i ivkošići ) ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije