Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.10.2018. u 18:50

Budući da Marendić to nije učinio odmah ujutro, čim se probudio, nakon što se njegov sin zabio u most na Bačvicama, jasno je da je ostavku dao pod pritiskom unutarnje kontrole.

Slobodan Marendić, načelnik PU splitsko-dalmatinske čiji je sin pijan razbio policijski automobil, dao je ostavku iako unutarnja kontrola Ravnateljstva policije nije pronašla elemente koji bi upućivali na njegovu disciplinsku odgovornost.

Ipak, on je zatražio razrješenje s mjesta policijskog načelnika “u interesu ugleda i pozitivne slike o službi i Ministarstvu”. Budući da Marendić to nije učinio odmah ujutro, čim se probudio, nakon što se njegov sin zabio u most na Bačvicama, jasno je da je ostavku dao pod pritiskom unutarnje kontrole.

Ipak, ostavka je jedini normalan potez koji je mogao povući. Riječ o dobrom policajcu, karijeru će nastaviti na nekoj drugoj dužnosti. U protivnom, kako bismo vjerovali policiji čijem načelniku sin može pijan ukrasti službeni auto i razbiti ga?!      

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar komentatorx
komentatorx
19:08 18.10.2018.

A zar mislite da je sinu dao automobil samo jednom. Koliko je puta sin već vozio auto !? Naravno da on to neće priznati. Ne bi on dao ostavku da nije pritisnut, a ti koji su ga pritisnuli, pritisnuti su javnošću. Na žalost, još smo mi daleko od Europe, i njezinih standarda ponašanja.

SC
schwertransport
19:19 18.10.2018.

Pritisnula ga javnost....da je sve po zakonu, sin bi bio u zatvoru jer je to djelo teske krađe. Ovako mu je jednostavnije da se bura smiri a nista mu se nije dogodili i dalje je na drzavnim jaslama.

TO
Torpor
19:21 18.10.2018.

Zar je uopce bilo potrebno razmisljati sto uciniti nakon sto je sin razbio sluzbeni auto? Ljudi s trunkom morala odmah daju ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije