Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.07.2015. u 09:54

Arsen Bauk, ministar uprave, prije sjednice Vlade najavio je da stranke vladajuće koalicije pojačane novim članicama trebaju napustiti ime Kukuriku koalicija

Arsen Bauk, ministar uprave, prije sjednice Vlade najavio je da stranke vladajuće koalicije pojačane novim članicama trebaju napustiti ime Kukuriku koalicija. Ministar Bauk misli da bi bilo dobro „rifrešati“ ime koalicije pri čemu je dodao da on sam ima nekoliko ideja za novo ime, ali o njima ne želi javno licitirati. Tako nam ostaje samo nagađati kako će se prozvati aktualni kukurikavci, a ako misle ostati pri istim početnim slovima, zlobnici im već sugeriraju izbor između kukulele, kukavelj i kukolj. Zašto ne i kukavice? Cijeli mandat boje se pokrenuti reforme.

Nakon 24 godine otkrio krivca za privatizaciju

Josip Manolić, bivši premijer, nastavlja s nesmiljenom promocijom knjige svojih memoara. Nakon što je izazvao solidnu pomutnju tvrdnjom da je Tomislav Karamarko bio suradnik Udbe, u novom razgovoru za Nacional strelicu je odapeo u novu, ali ne manje atraktivnu metu, još jednog bivšeg premijera Franju Gregurića. Manolić proziva svog nasljednika u Banskim dvorima kao glavnog i odgovornog za privatizacijske grijehe dodajući da bi za to trebao i odgovarati. Na novinarski upit je li s tim ikada suočio samog Gregurića, Manolić odgovara da nije imao potrebe za tim. Baš kao što nije imao potrebe prijaviti ga nadležnim tijelima. Ali sada ima potrebu time si promovirati memoare.

S pogledom – Mamićevim susjedima rastu cijene nekretnina

Zdravko Mamić, čelnik Nogometnog kluba Dinamo, popularan je, pišu novine, i u Remetincu, ali i u Ravnoj Gori gdje ima kuću s imanjem. Gorani to koriste pa u oglasima prodaju zemlju „u susjedstvu Zdravka Mamića“. Što čekaju susjedi u Remetincu?

Čudo u Viškovu – Alisa u zemlji čudesa zahvaljujući dobrim ljudima

Alisa i Marko Šimić, bračni par iz Viškova, našli su se u golemim teškoćama nakon što je suprug teško obolio i postao posve ovisan o tuđoj pomoći. Zaprijetila im je deložacija jer nisu mogli servisirati dug od 331.000 kuna, piše riječki Novi list.

No, neočekivani preokret nastupio je kada je za njihov težak slučaj čuo Dalibor Horvat Hoky te okupio grupu za pomoć obitelji Šimić, organizirao humanitarni koncert i prikupio svih 331.000 kuna za otplatu dugova. Alisa sada vjeruje da živi u zemlji čudesa.

>>Milanović nije u izbornoj kampanji, nego u jurnjavi

>>Umjesto proljeća u Europi želi jesen na slobodi

Komentara 5

Avatar rusijajeagresor
rusijajeagresor
10:20 09.07.2015.

predlažem da novo ime bude "plan 21 hahaha" ...ili možda "plan tame"?

LA
LaurenceofArabia
10:59 09.07.2015.

O, pa tu ima prostora za kreativnost. Osobno predlazem 'Kukavicka koalicija' a nakon izbora se to lako moze 'resifrirati' u 'kukava koalicija' ili cak u 'kuknjava koalicije'. 'kukulele koalicija' mi takodjer pada na pamet, a i nekako je najblize i liku i djelu a i izgovoru originalnog naziva kukuriku.

DU
Deleted user
19:52 09.07.2015.

Ovaj Bauk ima izvanredne pjesničke kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije