Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.08.2015. u 10:05

Gdje bi Kninu bio kraj da je u svemu, a ne samo u gradnji crkve i tvrđave prvi u Hrvatskoj i drugi u Europi.

Josipa Rimac, gradonačelnica Knina, ne krije zadovoljstvo dovršetkom najveće crkve u Hrvata, crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u svom mandatu i u Globusu odbacuje sve kritike zbog rastrošnosti. „I kninska tvrđava je možda, kad se gradila, bila velika investicija, a danas je druga po veličini u Europi", glasno razmišlja Rimac uspoređujući se s graditeljima tvrđave koji su se „možda susretali s komentarima na koje smo nailazili moji suradnici i ja". Gdje bi Kninu bio kraj da je u svemu, a ne samo u gradnji crkve i tvrđave prvi u Hrvatskoj i drugi u Europi.

Mjeri li se hrvatstvo kod bilježnika ili na poligrafu?

Đuro Glogoški, predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, i jedan od čelnika prosvjeda branitelja u Savskoj 66, poručio je uoči koncerta Marka Perkovića Thompsona na prepunom igralištu nogometnog kluba Dinara u Kninu da treba mijenjati zakone kako u Sabor i Vladu ubuduće ne bi ušli oni koji nisu željeli Hrvatsku. Ništa lakše, dovoljno je da se Glogoški kandidira na skorim parlamentarnim izborima, predstavi svoj program, osvoji najmanje 76 zastupničkih mjesta, formira Vladu i izmijeni izborni zakon. Jedino je pitanje kako će se ubuduće mjeriti je li neki zastupnik ili ministar „želio Hrvatsku". Hoće li biti dovoljno potpisati izjavu kod javnog bilježnika ili kandidati trebaju proći testiranje na poligrafu?

Ivo Josipović priželjkuje mjesto predsjednika Sabora 

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, poručio je Globusu da nakon izbora priželjkuje mjesto predsjednika Sabora i prilično je siguran da će mu zvijezde biti naklonjene. Još samo da se spusti s neba i objasni to biračima, ali i HDZ-u i SDP-u.

Kninski golubar usporedio puštanje golubova sa šahom

Marko Đapić, predsjednik Športskog kluba uzgajivača goluba listonoša „Dinara" iz Knina, dočekao je svojih pet minuta slave kada je u sklopu obilježavanja „Oluje" iz Knina prema Vukovaru pustio 2000 golubova, a tek je jednu golubicu prepustio predsjednici RH Grabar-Kitarović.

Ponosni golubar Đapić iskoristio je priliku pa novinaru Slobodne naglasio da je uzgoj golubova – sport. „Ne igramo s loptom, ne trčimo, ali ni šahisti to ne rade", tumači Đapić. Možda nije olimpijski, ali tko zna. 

>> Udar na 450 državnih službenika koji imaju obrt 

>> Ministrovi ravnatelji 'zbog posla' zaobišli Sueski kanal

Komentara 11

MI
miskec56
12:05 07.08.2015.

Ova rimac se fura na nacionalizam iz devedesetih i zaboravlja da je to vrijeme prošlo. To može prodavati u kninu među kojekakvim krkanima i protuhama i tamo je glavna. Inače od nje se nije ništa pametno moglo čuti svi ovih godina. šta je napravila u kninu? da je sagradila crkvu. No, koliko je radnih proizvodnih mjesta otvoreno? Kakva je infrastruktura. Nije život samo biti pred oltarom, nositi svijeće od dva metra i prodavati maglu. od toga građani knina ne mogu živjeti. ok, napoje dušu, ali i tjelo treba nešto.

Avatar Melankolija
Melankolija
10:22 07.08.2015.

Profiter

KS
Ksantipa
16:34 07.08.2015.

Ovu gospođu je najbolje ne komentirati. Znate li zašto sad ide u Sabor? Čik , čik pogodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije