Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.10.2015. u 08:30

Bivši predsjednik odlučio se aktivno uključiti u aktualnu rasprodaju ugleda hrvatske diplomacije

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, gostujući na međunarodnoj konferenciji sudaca u Indiji, izjavio je da "zbog brojnih konflikata u svijetu treba revitalizirati pokret nesvrstanih, u kojem mjesto treba zauzeti i Hrvatska". Dok predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović vode dvije paralelne i posve neusklađene vanjske politike, bivši predsjednik Mesić procijenio je da tu ima mjesta i za njegov "treći put" pa se odlučio aktivno uključiti u aktualnu rasprodaju ugleda hrvatske diplomacije. Koju vode svi osim ministrice vanjskih poslova.

Načelnik Gunje zamalo izbačen iz SDP-a

Hrvoje Lucić, načelnik Gunje, javnosti poznat po čestim pojavljivanjima u vrijeme katastrofalnih poplava, bolje se snalazi u elementarnoj nepogodi nego u vlastitoj stranci, SDP-u. Lucić se, piše Jutarnji, posve šokirao kada je v.d. predsjednika županijskog SDP-a Damir Rimac zatražio isključenje načelnika Gunje iz stranke zbog – neplaćanja članarine. Lucić pretpostavlja da uoči izbora nekome u stranci smeta njegova popularnost, ali im nije smetao kada je trebalo sanirati štete od poplava.

Grdović se protivi ideji iz HDZ-a o ukidanju ZAMP-a

Mladen Grdović, poznati pjevač, osupnut je najavama iz HDZ-a da će "ukinuti Josipovićevu izmišljotinu ZAMP". "Ukinuti ZAMP to je kao da uzmeš plaću", jada se Novom listu pjevač koji bi se prije odrekao i bevande nego autorskih prava.

Milanović bi u Peking, ali kartu čekiraju birači

Zoran Milanović, hrvatski premijer, odlazak predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović u službeni posjet Kini nazvao je u Vukovaru "protokolarnim" i naglasio da je za Hrvatsku važniji politički sastanak na razini premijera potkraj studenog. Riječ je o uzvratnom sastanku na razini predsjednika vlada Kine sa 16 zemalja srednje i istočne Europe. Neobičan je nagli interes premijera Milanovića za suradnju s Kinom ako se sjetimo da je prije izjavljivao da na te summite ide "iz pristojnosti", a prošle je godine čak nepristojno odbio sudjelovati na skupu istog formata. Nevolja s ovogodišnjim summitom u Kini jest samo u terminu, potkraj studenoga, što znači da kartu za Peking čekiraju birači.

>> Nije važan broj na 
listi nego broj glasova

>> Ostojiću ćemo vjerovati ako vlak prođe cestom

Komentara 22

DU
Deleted user
08:40 14.10.2015.

Mesić bira čekove iz Australije ili od bilo gdje samo neka idu u njegov račun!

DU
Deleted user
08:32 14.10.2015.

Što i kako Mesić govori, davno ranije je simptome opisao Alois Alzheimer te je nakon toga bolest nazvana po njemu.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
08:33 14.10.2015.

sirocek se pogubil i to vec duze vrijeme nije bas sav svoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije