Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.03.2015. u 09:30

Josipović je predložio nekoliko naslova za svoj intervju

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, dao je autorizirani intervju Jutarnjem u kojem je još jednom opleo po SDP-u, ali je prvi put predložio i nekoliko naslova za svoj intervju. "Josipović na zid stavio Milanovićevu sliku i gađa je pikadom, drhte mu ruke od PTSP-a pa ne pogađa", "Bahato odbio Milanovićevu ponudu da bude šef partijske ćelije u Špičkovini" ili "Josipović kao kugina kuća, sam i napušten, ni supruga više ne kuha ručak", neki su od njegovih prijedloga naslova. Prijedlozi ponešto govore o Josipovićevu smislu za humor, ali i o stanju njegove (pod)svijesti.

Za Bornu Rajić siromaštvo je samo odraz neznanja

Borna Rajić, bivša supruga Luke Rajića, otkrila je da tajna njezina bogatstva ne leži u golemoj imovini koju je podijelila s jednim od najimućnijih Hrvata, već u – znanju. U svojoj redovnoj videoporuci na YouTubeu Borna Rajić je precizirala kako je "siromaštvo odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje".

"Tražite i dobit ćete", dobitna je formula Borne Rajić, apostolice prosvijećenog bogaćenja koja je očito dobila što je tražila, a viškove mudrosti sada dijeli i s nama.

Mirando Mrsić snuje o Velikoj Austro-Bugarskoj

Mirando Mrsić, ministar rada, ima novu definiciju regije. "Regija je od Beča i Münchena do Sofije, i od Praga do Rima", precizira Mrsić. Manjka mu još samo ime pa skromno predlažemo: Velika Austro-Bugarska.

Splitski reperi narugali se Mireli Holy i ‘tvrdim orasima’

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, požalila se nedavno kako je "bila naivna" kada je otišla na večeru sa Zoranom Milanovićem. Još je naivnija njezina suradnica Sofija Škorvaga, koordinatorica Poslovnog odbora ORaH-a, koja je pjesmu "Mirela Holy" s albuma "Brokva" u izvođenju splitskih repera Kreše i Žuvija shvatila kao podršku predsjednici ORaH-a. Sofija Škorvaga, "tvrdi orah" 
kako se predstavlja, pogrešno je zaključila da su Krešo i Žuvi simpatizeri stranke pa ih je pozvala da za ORaH naprave kratki video za kampanju "Reci NE nafti u Jadranu". Umjesto videa, ORaH je dobio podrugljivu odbijenicu na društvenim mrežama i čitanim portalima, a splitski reperi dobili su malo medijske promocije.

Komentara 21

LI
livoguza2
10:02 24.03.2015.

Je li ovo Večernji list počeo reklamirati tekstove svoje konkurencije ili su razmjenom urednika osnovali koaliciju? Antihrvatsku. Lp.

PO
povijest195
10:01 24.03.2015.

Josipovicu,kad si bio na vlasti onda ti je Milanovic bija dobar, onda nisi tukao po SDP-u. Sramota

GO
Gomila
09:55 24.03.2015.

Izgleda da Josi nisu svi kuci mozda mu treba soba broj 13

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije