Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium Analize i intervjui

Digla se na noge naša vlada, odmah zvali Kikaša da Trumpu ponudi Hrvatsku!

Turisti oduševljeni, kažu da nisu znali da je grad toliko očuvan. Jedino ih je prepao jedan stariji gospodin, koji im je rekel da on dela 365 dana u godini.
17. kolovoza 2019. u 11:05 24 komentara 4243 prikaza
Donald Trump
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/3

SUBOTA, 10.8.

Svi pričaju o najavi kandidature Narodne princeze Kolinde u tiražnom i jako uglednom Hrvatskom tjedniku, poznatom po suptilnom pogledu na noviju hrvatsku povijest. Koli je ocijenila i opus poglavnika Ante. Tko radi, taj i griješi, a kada griješi onda se narod ljuti, smatra NPK. Mnogi su se naljutili na nju, jer je novu kandidaturu za predsjednicu najavila u listu koji ju je nazivao bestidnicom, ali to je naša Koli.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Kninu IVAN HRSTIĆ Je li Kolinda Grabar-Kitarović stvarno zaslužila još jedan mandat?

NEDJELJA, 11.8.

Odigrano je nekoliko kola hrvatskog nogometnog prvenstva, ali tek danas dočekasmo prvi pravi derbi. Utakmicu su odigrali Armada i Torcida. Zbog vrućine je utakmica odigrana noću, pod reflektorima autoceste i to kod Vrboskog. Torcida je pobijedila 1:0, poslavši 18-ogodišnjeg pripadnika Armade u bolnicu. Pobjeda Torcide je logična, jer su imali pripreme na Braču, trenirajući s lokalnim vatrogascima i Srbima.

PONEDJELJAK, 12.8.

Najtopliji dan ovog ljeta. Hrvatska turistička agencija prevarila turiste i prodala im izlet u Černobil, a pokazala Zagreb. Računaju, na ulicama nema nikoga, grad je prazan, oni što su ostali ionako dišu na škrge pod klimom u dnevnom boravku. Turisti oduševljeni, kažu da nisu znali da je grad toliko očuvan. Jedino ih je prepao jedan stariji gospodin, koji im je rekel da on dela 365 dana u godini.

UTORAK, 13.8.

Poznato je da nema efikasnije policije od naše. Evo su upali u ordinaciju liječnice koja se “kao pijan plota” držala nekih svojih zakletvi i uvjerenja, pa nije prijavila “promjenu stanja pacijenta”. Udruge liječnika se digle na zadnje noge, pa spominju liječničku tajnu. Eto im sada tajna! Odmah je odrezana i kazna od 5000 kuna. Liječnici, ne drogiranom mladiću koji je naletio na turiste. Za njega ima vremena.

Nesreća u Svetoj Heleni Nesreća u Svetoj Heleni 'Gonjenje liječnika? Toga nema nigdje u svijetu!'

SRIJEDA, 14.8.

Kupio ćaća momku brod. To je lijepo. Jedino, nije baš lijepo kada se momku pokvari dizelski generator, pa on ugradi benzinski i dobro zatvori strojarnicu, da motor ne budi turiste. Toliko ju je dobro zatvorio da se jedan od njih nikada neće probuditi, a kako će izgledati buđenje njegove djece, još se ne zna. Za njih se moli cijela Hrvatska... Normalno, momak je izjavio da nije kriv. Ako ništa, Horvatinčić mu vjeruje.

ČETVRTAK, 15.8.

Konačno je i to netko rekao! Dosta više s tom informatikom u školama, poručio nam je sisački biskup Vlado Košić tijekom misnog slavlja u marijanskom svetištu u Gori. Škole trebaju odgajati djecu za život vječni, a ne im gurati tehnička pomagala u ruke, poručuje biskup Vlado. U pravu je! Djeca gube vid, laptopi im kradu dušu, a iz njih svašta mogu naučiti. Tko ima Bibliju u ruci, google mu ne treba!

Proslava Velike Gospe Bozanić: 'Obitelj je sveta ustanova, treba ju čuvati'

PETAK, 16.8.

Čuli smo vijest, ali nismo mogli vjerovati. Trump poželio kupiti Grenland, a ludi Inuiti mu ne daju! Ostavi se Kalaallit Nunaata, moj Donalde, nu nas! Kakav Nuuk, nu Zagreba! Digla se na noge naša vlada, odmah zvali Kikaša da Trumpu ponudi Hrvatsku i čovjek se, pravo da vam kažem, odmah zagrijao. Navodno je i Melanija bila oduševljena, ali nastao je problem. Hrvatska je, naime, davno prodana...

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima