Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalet rezervacija

Hrvatska se probila među najuspješnije destinacije: U turističkoj je špici svaki dan na kocki sto milijuna eura

10.08.2021.
u 18:48

Uspjeh u turizmu imat će oni koji se što prije budu orijentirali na individualno, zeleno/održivo i digitalno

Komentara 17

Avatar Mali Berica
Mali Berica
19:24 10.08.2021.

Nije mi jasno kada se to Hrvatska probila među najuspješnije turističke destinacije, jer mi smo oduvijek top destinacija !

PR
Prekosutra
19:09 10.08.2021.

Banovina - donekle si u pravu. Medjutim, to nije specificno samo za Hrvatsku. Turizam je unosan a prihodi pune vecinom ”privatne dzepove”, a ono sto ulazi u opcinske dzepove mora se investirati u infrastrukturu i bolji sadrzaj za sljedecu godinu.. Drzavni dzep je nazalost pre plitak. Krajevima koje si nabrojao preostaje naobrazba, kreativnost i samopouzdanje u osobne sposobnosti provodjenja osobnih ideja u djelo! Naravno, drzava se mora pobrinuti stvoriti podlogu za plodan razvoj spomenutog.

NE
nemanatrag
19:00 10.08.2021.

Dobre vijesti u olovnim vremenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?