Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.10.2017. u 10:12

Festival pravne države u Šibeniku! Horvatinčić je zamalo zapao u stanje sinkope, kada je čuo oslobađajuću presudu.

SUBOTA, 7.10.

Dogodilo se ono što se moralo dogoditi. Ante Čačić otišao je u bespuća nogometne zbiljnosti. Ne boj se! Nisi sam! Ima i drugih nego ti koji nepoznati od tebe žive tvojim životom... kao da se njemu obraća Tin Ujević u pjesmi Pobratimstva izbornika u svimiru ili tako nekako... Na njegovo još toplo mjesto na klupi uskače Zlatko Dalić. Logičan izbor. Odlične karakteristike. Hrvat katolik, nepušač. Pomogao bratu Zoranu. Pošten, iskren, odan, napredan, istrajan i radišan! A izgleda da se više kuži u nogomet, nego u popravljanje televizora.

NEDJELJA, 8.10.

Dan je neovisnosti. Prigodna priredba na Trgu svetog Marka. Naši politički prvaci druže se s plebsom, kojem su otvorena vrata Sabora. Malo je ljudi. Hrvatska je umorna od parada, mahanja zastavama. Budnice koje odjekuju trgom, ovih dana zvuče samo kao tužni marševi za ispraćaj onih koji odlaze. Ministar obrane Krstičević, jedan je od frajera koji su neovisnost izborili puškom. Kaže da vjeruje u Hrvatsku u kojoj ljudi mogu živjeti od svog rada. Mnogi, na žalost, u to više ne vjeruju.

PONEDJELJAK, 9.10.

Sve što je Plenković brižljivo gradio mjesecima, sve je to u jednoj utakmici pokvario Zlatko Dalić. Čovječe, Hrvatska je jedan od najvećih prijatelja Ukrajine, a ti odeš tamo i pred 70 000 nabrijanih gledatelja, pobijediš 2:0! Dalićevu prvu utakmicu pamtit ćemo po Kramarićevim golovima, centaršutu zaboravnog Luke i jednoj “raketnoj” asistenciji. Posebni savjetnik tvrdi da Dalićev izbor nema veze ni s njim, ni s njegovim bratom također, a to zapravo nije ni važno. Mislim, dok se pobjeđuje...

UTORAK, 10.10.

Nema toga što roditelji nisu u stanju uraditi za svoju djecu. Pa tako i tata Ivica. Evo, da vi imate na raspolaganju mogućnost da nekoliko stotina milijuna kuna možete dati svojim sinovima, kćerki i nevjesti, vi to ne biste napravili? Dobro, možda je problem, ako te “troškove” ne prikažete, pa vam dosadni revizori počnu postavljati pitanja, ali znate li vi koliko stoje crvene Chanel torbice ili Victoria's Secret rublje? Znate li da samo nevjestin rođendan u Dubrovniku košta pola milijuna kuna?

SRIJEDA, 11.10.

DORH pomalo gricka 5 milijuna kuna, koje je Plenki prebacio na Cvitanov račun da bi se lakše razmrsilo Agrokorovo klupko i sastavila lista za uhidbu, na kojoj je navodno par desetaka imena. Sve je to u redu, ali narod je tek sada miran. Osnovano je saborsko istražno povjerenstvo za Agrokor. Toči se šampanjac, konačno osmijeh na licima. Veseli se narod. Sada više nema labavo! Četvorica iz HDZ-a, dvojica iz SDP-a, HNS-ovac, Grmoja i Lovrinović. Tko se nije skrio, magarac je bio.

ČETVRTAK, 12.10.

Miljenić želi da se gazda prvi pojavi pred istražnim povjerenstvom. Zamislimo situaciju da Ivica Todorić pukne, pa sve kaže. Da progovori kako je jamio Unikonzum, da otkrije imena svih političara koji su mu otvorili vrata raja, cifre koje su za to dobili, da kaže koliko je ministara postavio i koliko zakona napisao. Da nam otkrije kako su likovi poput Rohatinskog, u karijeri punoj manjih previda u korist Gazde, u pravilu završavali u njegovom naručju. Da nam sve to kaže, pa da krenemo ispočetka?

dan neovisnosti
1/9

PETAK, 13.10.

Festival pravne države u Šibeniku! Horvatinčić je zamalo zapao u stanje sinkope, kada je čuo oslobađajuću presudu. Nije dokazano da je namjerno pregazio bračni par iz Italije, nije dokazano ni da ih je ubio iz nehaja, ali je dokazano da je bio u stanju sin... sin... da je pao u nesvijest. Nakratko. Je li u stanju sinkope bila i njegova družica? Vrag će ga znati. Možda ovo postane presedan. Ukoliko neka baka ne stigne prijeći cestu, pa je malo zakačite automobilom, nema veze. Izvucite joker sinkopa i ne “vozite” brigu. Jahtu možete.

 

Komentara 1

PA
Pajdo
17:13 20.10.2017.

Glupi naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije