Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti ivan zelina

Gradonačelnik šalje pisma građanima

'pismo'
Foto: ''
05.11.2013.
u 11:43

Iz proračuna je izdvojio dvije tisuće kuna za informiranje javnosti, a poslao je pet tisuća pisama.

Novi gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Koščec, koji se neposredno prije lokalnih izbora učlanio u HNS te od javnosti potpuno nepoznatog imena u nekoliko mjeseci dogurao do preuzimanja grada, odlučio je na nesvakidašnji način građanima predočiti svoje poteze.

– Želio sam ih izvijestiti kako je prošao prvi kvartal i kakva je situacija u gradu. Izravno smo im se obraćali i u kampanji, a mnogi koji nisu vični internetu ovako će dobiti informaciju – kaže Koščec.

Iz proračuna je izdvojio dvije tisuće kuna za informiranje javnosti, a poslao je pet tisuća pisama.      

Komentara 2

AD
Administrator
18:00 14.05.2014.

danas se tih 2000 kn pretvorilo u desetine tisuća kuna koje gradonačelnik šakom i kapom istresa svom "savjetniku za informiranje"

FL
flick
23:57 24.06.2014.

Neće ni ta crvena kukuriku ekipa dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije