Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled tjedna

Frane Lučić nije dobio ništa: Vlada mu daje novac kako bi umirila savjest

Frane Lučić dolazi na ročište u pratnji odvjetnika
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
16.03.2019.
u 11:07

Izvještavaju mediji kako je Frane Lučić dobio 5,4,milijuna kuna i 6000 kuna mjesečne rente za pomoć i njegu. Krivo! On je prije dvanaest godina izgubio prijatelje i zdravlje, a to nema cijenu

SUBOTA, 9.3.

Grozna vijest iz Vinkovaca. Na automobil ministrice Žalac naletjela je djevojčica iz njenog susjedstva, ali ne brinite, ministrici nije ništa. Djevojčica je odvedena u bolnicu. Najveći problem izazvao je prometni policajac koji je vrlo neoprezo utvrdio da je ministrica vozila bez važeće vozačke dozvole. Naravno, zla oporba se odmah digla na noge i traži da ministrica da ostavku. 

NEDJELJA, 10.3.

Lika će se zaželjeti Dade, ali Dade više biti neće! Pade knez Like i Krbave i ode direktno u narodnu pjesmu. S četom najodanijih vitezova, dugo je odolijevao, ali protiv moćne ministarske moćne armade na čelu s mladim princem Kustićem, koja je izvela desant na Liku, nije imao šanse. Sada će Dado gledati s Velebita kako neki drugi dečki dijele sinekure i zapošljavaju uhljebe. Tužno je to, ali to je život.

PONEDJELJAK, 11.3.

Plače ministrica, plače Plenki, plače Vlada, plačemo i mi pred malim ekranima. Plačemo, samo iz pomalo različitih razloga. Ministrica plače, jer je udarila curicu, a mnogi drugi plaču, jer žive u zemlji u kojoj se otkrije da ministrica krši zakon tri godine, vozi bez vozačke dozvole, to se otkrije tek kada izazove nesreću i onda ostane na svojoj dužnosti. 

UTORAK, 12.3.

Dugo je trajalo, ali i to se riješilo. Konačno smo našli krivca za tragediju na Pagu, gdje je jedan tata bacio svoje četvero djece kroz prozor. Kriva je ravnateljica zadarskog Centra za socijalnu skrb, Vesna Burčul. Ona je kriva što sustav ne funkcionira, što nema dovoljno socijalnih radnika, što se jedan radnik brine o stotinu disfunkcionalnih obitelji. Sada smo mirni. Do iduće tragedije.

SRIJEDA, 13.3.

Konačno su u Šibeniku našli suca, koji je u stanju osuditi Horvatinčića. Ugledni moreplovac, koji je imao nesreću da se na putu njegove jahte našla talijanska jedrilica, dobio je skoro pet godina zatvora. Presuda je nepravomoćna, pa se ne treba preuranjeno radovati da je pravda zadovoljena. Naravno, Tomo neće u odmah u kazamat, jer je dobio kaznu od 4,10 mjeseci. U Šibeniku i dalje imaju smisla za humor.

ČETVRTAK, 14.3.

U povjerenstvu za sukob interesa nemaju pojma o osnovama bontona! Zamislite, otvorili su istragu protiv Marijana Kustića, jer u imovinskoj kartici nije prijavio skupi sat. Pa kako je mogao znati da je skup, kada su mu ga poklonili mama i tata! Otkud je mogao znati da sat stoji skoro 60 000 kuna, koliko prosječan Hrvat zaradi za godinu dana. Takve stvari jednostavno nije pristojno pitati. Tako vam je to u obitelji.

>>Vatrogasci pružaju potporu Frani Lučiću

PETAK, 15.3.

Izvještavaju mediji kako je Frane Lučić dobio 5,4,milijuna kuna i 6000 kuna mjesečne rente za pomoć i njegu. Krivo! Nije naš Frane dobio ništa. On je prije dvanaest godina izgubio prijatelje i zdravlje, a to nema cijenu. To je neprocjenjivo. Danas mu Vlada samo daje novac kako bi umirila vlastitu savjest nakon 12 godina duge pravosudne blamaže. 

>>Pogledajte video o hrvatskim apsurdima

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:54 16.03.2019.

OK za isplatu al i pitanje avtoru teksta i samom Frani-jel bi konačno mogli saznat kompletnu verziju događaja tj. istinu ??? Nisu ih helikopteri zaljevali benzinom, nit pucale NATO bombe...sam je jenput rekel djelimičnu istinu i odonda ništ ?!

DU
Deleted user
12:26 16.03.2019.

Nisu imali nepovratna srestva ili poticaj od drzave da se osiguraju.Na nepovratnim srestvima nam i zivi drzava.

ST
Starotopoljanin
12:00 16.03.2019.

ja nerazumijem sto su ti ljudi isli gasiti na kornatima,pa tamo je samo kamen i malo korova.i drugo kako to da sva vatrogasna drustva nisu osigurani,ako im se nedaj boze nesto desi,padnu sa zgrade kojim slucajem izgore u stihiji vatre,eksplozije i drugih nezgoda.u takvim slucajevima bi osiguranje podmirilo troskove,a ne mi gradani kroz pdv.zao mi je franu kao i sve ostale ljuda,kao i njihove najblize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije