Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.06.2015. u 10:35

Mada su, prema Mesiću, svi odavno sve znali, to ih nije priječilo da Karamarka često angažiraju pa ga je baš Manolić postavio za šefa kabineta

Iznenadna provala naknadne pameti

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, u razgovoru za Nacional izjavio je da je informaciju kako je Tomislav Karamarko bio doušnik Udbe čuo još u jednom razgovoru Manolića i Tuđmana kojem je i sam nazočio. Mada su, prema Mesiću, svi odavno sve znali, to ih nije priječilo da Karamarka često angažiraju pa ga je baš Manolić postavio za šefa kabineta, a Mesić i za šefa izbornog stožera te kasnije prvog čovjeka obavještajne zajednice. Ako im sumnje u Karamarkovu prošlost nisu smetale tada, pravo je pitanje zašto im smetaju sada.

Grbinov revolucionarni pristup

Dvostruko skuplje, kraći rok trajanja i k tome nepotrebno

Peđa Grbin, predsjednik Odbora za Ustav, pohvalio je u Saboru reformu javne uprave koju SDP provodi od prvog dana mandata. „Imamo sustav e-građani, što je jedan revolucionarni pristup, ali mi je žao što ga građani premalo koriste," kazao je revolucionar Grbin vjerojatno imajući na umu i novu elektroničku osobnu iskaznicu. Nova e-iskaznica kojoj je zbog ugrađenog čipa skraćen rok trajanja na samo pet godina, a udvostručena cijena izrade, građanima je najavljena kao revolucionarno rješenje, ali kako u Jutarnjem priznaje Leda Lepri, pomoćnica ministra uprave, trenutačno s njom možete pristupiti samo postojećim e-uslugama za koje ionako nije potrebna e-iskaznica. Doista revolucionarno.

Osobna frustracija

Sanja Milanović priznala da nikad nije preskočila kozlić

Sanja Musić Milanović, autorica projekta tjelovježbe u školama bez dvorane, priznala je da je bila frustrirana jer joj nikad u školi nije uspjelo preskočiti kozlić. Osveta je slatka, iz školskog programa izbacila je upravo preskakanje kozlića.

Zakon bez nadzora

Građani prijavljuju ilegalce dok inspektori sjede u hladu

Goran Marević, koordinator udruga otočnih maslinara, pčelara i ovčara, požalio se Novom listu da građani moraju sami dojavljivati policiji ilegalne berače smilja koji učestalo haraju kvarnerskim otocima. Resorni ministar Zmajlović, doduše, zabranio je branje smilja na otocima, ali nije uspostavio nikakav nadzor branja ni sustav sankcioniranja. Za takvo što trebalo bi inspektore poslati na teren, ali Zmajlovićevim ljudima ipak je ugodnije u novim klimatiziranim odajama Zagreb Towera.

>>Miljenić šalje u automatski stečaj tvrtke hrvatske elite

>>Milanović pregrizao jezik i počeo presijecati vrpce

Komentara 38

JE
Jelenko18
10:49 10.06.2015.

Dajte vise okanite se udbe proslosti i okrenite se buducnosti. Karamarko je buduci premjer i pomirite se sa time.

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
10:49 10.06.2015.

Hahahaha gle ove SDPovce kak su se uzbudili. Vide da ni ankete ne mogu nafrizirat toliko pa je svejedno HDZ jaci pa sad poceli sa smicaicama. Tipicno ponasanje instruktora propalog bivseg sistema

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:49 10.06.2015.

Uzaludni su ti jeftini pokušaji da se ocrni Karamarko... HDZ na čelu sa njim preuzima vlast te će pokazati partiji kako se vodi jedna ozbiljna država....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije