Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ HKS-A ME NE ZOVU

Draper: Sa Sammirom se nisam opijao nego uživao

\'22.11.2011., Dom sportova, Zagreb - Kosarkaska utakmica Eurocupa, Cedevita Zagreb - Bayern Munchen. Dontaye Draper.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
11.05.2013.
u 14:20

– Nitko me do sada nije zvao. Ni izbornik niti itko iz Hrvatskog košarkaškog saveza, pa ne znam na čemu sam – kaže Draper.

Hitronogi Relov Amerikanac Dontaye Draper (28, 180 cm) još ima hrvatske putne isprave i teoretski je kandidat za Eurobasket. Kažemo teoretski jer dva bi ga razloga mogla jako udaljiti od nastupa u Sloveniji.

Kontakt s prijateljicama

– Nitko me do sada nije zvao. Ni izbornik niti itko iz Hrvatskog košarkaškog saveza, pa ne znam na čemu sam. A moj je nastup na Eurobasketu upitan i zbog ozljede. Još donedavno mislio sam da ću preko ljeta morati na operaciju stopala, no nakon pauze od dva i pol tjedna osjećam se bolje. Nisam protiv igranja za hrvatsku reprezentaciju, no moram za takvo što biti posve zdrav – pričao nam je Draper uoči londonskog polufinala Final Foura.

Premda se na EP-u u Litvi nije naigrao, Draper kaže da mu je u toj momčadi bilo dobro.

– Razgovaram često s Tomićem, s Markotom sam u kontaktu preko Facebooka. Čujem se i sa Simonom i Žorićem, protiv Bogdanovića sam igrao dvaput pa smo porazgovarali, kao i s Ukićem. To su doista ne samo sjajni igrači nego i sjajni momci i zato pokušavam održati kontakt s njima.

Čuje li se s kim iz Cedevite, u kojoj ste bili dvije sezone?

– Povremeno s Mamićem. Cedevitu i dalje smatram nekom vrstom svoje obitelji pa sam tako i u kontaktu sa sinom glavnog sponzora Tedeschija. Prve sezone u Cedeviti igrao sam najbolje u karijeri.

Kaže da je velika razlika između života u Madridu i Zagrebu. Otprilike kao što je i velika razlika između igranja u Realu i Cedeviti. No, nešto se nije promijenilo. I dalje je samac koji voli imati puno prijateljica.

– S nekim svojim zagrebačkim prijateljicama i dalje sam u kontaktu. Baš sam im rekao da bih volio, prije povrataka u SAD, otići na Jadransko more.

S dinamovcem Sammirom, svojim pajdašem iz noćnog života Zagreba, ne čuje se više tako često, no još održavaju vezu na Facebooku.

Večera se nakon 23 sata

– Ja sam obično izlazio subotom nakon utakmice, i to ako bismo pobijedili, a nikad prije utakmice. Kada bih i izašao ne bih se opijao, već sam jednostavno uživao u društvu prijatelja i djevojaka. U Madridu pak imate nevjerojatne mogućnosti za izlazak, no manje izlazim nego u Zagrebu. Osim toga, Španjolci imaju jednu nezgodnu naviku, a to je da večeraju nakon 23 sata. Ako s nekim odete na večeru, kod kuće ste tek u dva sata ujutro.

>> Draper za Max: Uživam u Madridu, gledao sam i Luku u Superkupu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije