Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.11.2015. u 16:45

Ako i ne prođe na izborima za Sabor, na izborima za novog seksista godine veliki je favorit

Domagoj Milošević, jedan od čelnika HDZ-a, predizbornu debatu televizije N1 u Novinarskom domu iskoristio je posve očekivano za nadmetanje s SDP-om. Da u svemu nadmaši konkurenciju, Milošević se potrudio i na polju seksizma. Čuvši da je Siniša Varga, SDP-ov ministar zdravlja, proglašen seksistom godine zbog izjave kako voli „kada su sestre u pripijenom", Milošević se uključio u nadmetanje pa izjavio kako HDZ nema puno žena na listama „jer je konzervativan". Ako i ne prođe na izborima za Sabor, na izborima za novog seksista godine veliki je favorit.

Grčić pružio ruku pa zamalo dobio batine

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, zamalo je postao prva žrtva ovogodišnje izborne kampanje. Prema pisanju Slobodne, Grčić je u protokolarnom posjetu bolnici na Križinama u Splitu fizički napadnut, ali se srećom sve završilo na naguravanju i salvi uvreda. Incident je počeo kada je 60-godišnji prolaznik pred bolnicom počeo dobacivati: „Šta je, partizani?" dok je Grčić davao izjave novinarima, da bi se intenzivirao kada mu je Grčić pružio ruku i pokušao razgovarati s njim. To je toliko razjarilo prolaznika da se pozvao na „ćaću ustašu" i krenuo u fizički obračun s ministrom što su jedva spriječili drugi prolaznici. Provokator nije priveden, a ministar srećom nije ozlijeđen.

Zaokruži osmicu jer je okrugla kao ja

Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva, izbacila je u videointervjuu za portal Dalje predizborni slogan „zaokruži osmicu jer je okrugla kao ja" i pokazala da i među političarima netko ima smisla za humor, i to na svoj račun. Neprocjenjivo.

Sulejmani želi u Sabor glasovima iz Makedonije

Idris Sulejmani, kandidat albanske nacionalne manjine, toliko je ozbiljno pristupio projektu ulaska u Sabor da je nagovorio sunarodnjake u Makedoniji na registraciju u hrvatskom veleposlanstvu u Skoplju gdje ih se prijavilo 15 puta više nego za predsjedničke izbore. „To je jeftinije nego da ih vozim autobusima u Hrvatsku", objašnjava za Novi list Sulejmani koji kampanju za izbore i ne vodi u Hrvatskoj, već u Makedoniji gdje je smjestio i svoj stožer. Do Sabora se očito može i preko Makedonije.

>>Ekspert za komunikacije žali se na medijski bojkot

>>Izlazi na birališta samo kad ga prate kamere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije