Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.02.2019. u 20:43

Premijer Andrej Plenković na Badnjak 2016. obećao je vratiti INA-u u hrvatske ruke. Dvije godine i dva mjeseca kasnije HDZ je izglasao izmjene Zakona o privatizaciji INA-e i prepustio ju Mađarima.

Premijer Andrej Plenković na Badnjak 2016. obećao je vratiti INA-u u hrvatske ruke. Dvije godine i dva mjeseca kasnije HDZ je izglasao izmjene Zakona o privatizaciji INA-e i prepustio ju Mađarima. Vjerodostojno! HDZ-ovi birači ovo im neće zamjeriti jer čak i da HDZ baci atomsku bombu na Split, oni bi to opravdavali i proglasili domoljubnim činom.

Kvorum su HDZ-ovcima držala dvojica oporbenih zastupnika – Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović. Od tog trenutka ovaj dvojac pokušava objasniti što se točno dogodilo, a u političkoj komunikaciji, opće je poznato, puno objašnjavanja znači da ste izgubili. Hasanbegoviću i Zekanoviću dugo će trebati da se od ovoga operu iako bi HDZ sasvim sigurno i bez njih progurao zakon.

Predsjednica je imenovanjem novih savjetnika okrenula novu stranicu svoje karijere, ali na nju upisuje neke stare gluposti. Komentirajući pobačaj, Kolinda Grabar Kitarović ponovno je rekla da je ona i za život, i za izbor. No u slučaju pobačaja to isključuje jedno drugo.

Ključne riječi

Komentara 46

KA
kažemja
07:35 25.02.2019.

Kakva stranka takvi i glasači.

MO
modovisisajteMaraschino
20:54 24.02.2019.

koliko morate biti naivni i glupi da vjerujete ono što političari obećavaju?

BA
bakulušić
22:49 24.02.2019.

Hasanbegović reče, a ja mu vjerujem, da INA nikad nije ni bila hrvatska tvrtka nego udbaški "bankomat". Narod bi rekao - s đavlom došlo, s đavlom i otišlo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije