Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.04.2019. u 10:34

Dabogda ti Bero došao na predstavljanje – kletva je koja kruži među SDP-ovim kandidatima za Bruxelles

SUBOTA

Hrvati najviše vole nemoguće misije. Ako je sve u redu, rezultat će biti nikakav. Ali ako, recimo, netko napadne nenaoružanu zemlju ili kaže da se u par dana ne može skupiti par milijuna dolara, to je već druga pjesma! Skupilo se i za našu Milu i za još gomilu naše djece. Političarima je najbolje da šute i ništa ne diraju. Neka se samo maknu i puste ljude da se sami organiziraju.

NEDJELJA

Pa neka sada netko kaže da nemamo koristi od ulaska u Europsku uniju! Naša Kolinda, predsjednica, nogometna izbornica i ekonomska analitičarka, u pauzi učenja za doktorat izračunala je da je gospodarstvo procvalo nakon što je HDZ povećao lovu za stranačku kampanju povodom izbora za EU parlament. Sva lova ostaje kod nas, poručuje Kolinda. Svaka čast! Da su izbori češće, prešišali bi minimum Bugare.

PONEDJELJAK

Dabogda ti Bero došao na predstavljanje – kletva je koja kruži među SDP-ovim kandidatima za Bruxelles. Navodno nitko od SDP-ovih kandidata ne želi da se simpatični Bero pojavljuje tamo gdje pozivaju ljude da im poklone povjerenje. Neobjašnjivo je zašto. Pa Beru svi vole. Što god dotakne pretvara u zlato. Evo, rejting HDZ-a raste čim progovori!

UTORAK

Mislili smo da smo sve suze potrošili na Milu i njenu obitelj, ali nema onoga tko danas nije zaplakao na vijest da će naši bankari morati isplatiti desetke tisuća drznika koji su se usudili podignuti kredit kako bi zbrinuli obitelj, a onda se drznuli tužiti naše bankare kada su im došli naplatiti reket. Plaču bankari, plaču njihovi menadžeri. Možda će ove godine bonus biti ipak malo manji. Lihvarenje je kruh sa sedam kora.

SRIJEDA

Na dan kada je na trgovačkom nebu zasjala zvijezda Fortenova, nesretnog Beru osudilo, jer je heroja spašavanja pokojnog Agrokora, našeg spasitelja Antu Ramljaka, nazvao veleizdajnikom. Baš je Bero blesav. Pa sve da je naš Antiša, inače veliki ljubitelj Zvjezdanih staza, pravi veleizdajnik, tko bi mu išta mogao? Pa koliki veleizdajnici slobodno šetaju našom zemljom i nitko im ništa ne može!

ČETVRTAK

Ode Ćaća u zatvor. Nema labavo s pravnom državom hrvatskom. HDZ-ovci hladni kao špricer, samo ponavljaju da to nema veze sa strankom i da je to problem pojedinca. Nema tu emocija. Njih su potrošili dok je Ćaća bio na vlasti, dok su mu ljubili skute i s praznim kuvertama dolazili u središnjicu iz koje su ih nosili podebljane. Ćaća poručuje da presuda glupa. Da, glupo je da u zatvor ide sam.

PETAK

Najveći hrvatski stručnjaci za cijepljenje i borbu protiv gripe Pernar i Bunjac, noćas su izgubili živce, jer su saborski žandari ponovo dobili nalog da prekinu Pernarov performans. Spontani Ivan sve je spontano snimao mobitelom, a Bunjac je pri tome malo zaprijetio smrću jednome od njih. Još se i dobro završilo uzmemo li u obzir da ih je smirivao Maras, koji mnoge iznervira čim zine. Bulja i Pupija nije bilo blizu.

VIDEO Ivo Sanader: Ovo je jedan od najbezveznijih predmeta

Komentara 7

DU
Deleted user
10:52 06.04.2019.

ćaća ide u zatvor samo zato što je najavio povratak u politiku,mislio je da je on jači od stvarnih gazda hdz-a škegre,šeksa i ekipe pa su mu oni pokazali kako stvari stoje.ista je stvar s todorićem. ne može se za lopovštinu suditi ćaću bez da se sudi škegru,šeksa i ekipu a njih se suditi neće nikada. njihova politika je jasna,oni su i u rat s miloševićem i jna ušli ne zato što su htjeli nešto drugo nego milošević nego što oni nisu bili ti koji će to provesti.milošević je htio isprazniti hrvatsku kako bi njegov krug ljudi praznu imovinu dobio ispod cijene i preprodao strancima, to isto žele i hdz-ovi apostoli i zato su se sukobili.nisu se mogli dogovoriti tko će biti taj koji će ispražnjenu imovinu kupiti isapod cijene i preprodati strancima. je li naše institucije poput crkve,akademije, uglednih sportaša i umjetnika to ne vide ili ne žele vidjeti mislim da znam odgovor. ne žele vidjeti jer su se prodali hdz-u.to je suština politike u nas

PR
prigorka
13:29 06.04.2019.

sigurno ,da je glupo ,sto ide u zatvor sam, trebao je povesti partnere sa kojima je krao

MI
midea
11:21 06.04.2019.

ćaća spremio 10-20 milijuna eura na sigurno pa mu ne pada teško odležati koju godinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije