Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.03.2016. u 09:08

Nanut je bijeg opravdao ljutnjom jer su ga čuvari podrugljivo pitali “kamo će za Božić”

Giovanni Nanut, pravomoćno osuđen na 4 i pol godine zatvora zbog teških krađa, tri mjeseca nakon uspješnog bijega iz šibenskog zatvora svojevoljno se vratio u kaznionicu. Prije povratka “predao” se novinarki Slobodne Dalmacije koja ga je s fotoreporterom ispratila do ulaznih vrata Okružnog zatvora gdje su ga prihvatili zbunjeni zatvorski službenici.

Bjegunac ekshibicionist pobjegao je zatvorskim čuvarima prije točno tri mjeseca, i to tako što je, kako on tvrdi, mirno išetao iz bolnice u kojoj je bio na pregledu pri čemu ga nitko nije ni pokušao spriječiti. Zatvorski čuvari pak tvrde da ih je oborio zahodskim vratima i odgurnuo.

Bilo kako bilo, Nanut, koji je bijeg opravdao ljutnjom jer su ga čuvari podrugljivo pitali “kamo će za Božić”, uoči Uskrsa zaključio je da život zatvorskog bjegunca “nema smisla” pa se odlučio vratiti iza rešetaka. Povratak je izveo uz prigodnu medijsku pompu jer nije želio “da si zasluge pripišu policajci i sudstvo”. Kao motiv povratka u zatvor Giovanni Nanut navodi i promjenu vlasti u koju polaže velike nade, a posebice u zastupnika Stipu Petrinu. Očito Giovanniju nitko nije rekao da je Petrina u oporbi, ali i da kradljivci nisu politički zatvorenici.

>> Bjegunac iz šibenskog zatvora predao se – novinarki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije