Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

30 godina samostalne Hrvatske, koju ni generacije bezveznjaka nisu uspjele uništiti

23.05.2021. u 09:42

Kritike se potpuno pogrešno koncentriraju na devedesete, što je nepravedno jer je lako dokazati da je krivo krenulo nakon 2000.

Komentara 50

MA
MarasG
11:08 23.05.2021.

Sama cinjenica da Hrvatska postoji kao neovisna i slobodna drzava za mene je veliko zadovoljstvo i uspijeh a za trolove sa istoka je to nocna mora.S razlogom jer zna se kako su prije Domovinskog rata kroz sistem bivse drzave sisalii sve sto su stgli iz Hrvatske i od Hrvatskog naroda.Zadovoljstvo je vidjeti kako se oni ovdje pjene i klevecu sve sto je vezano za Hrvatsku ali to je samo jos jedan od mnogih pokazatelja njihovih psiholoskih muka kojima nece biti kraja.

MI
micke
11:55 23.05.2021.

Jugoslavija je bila greska. Ne ponovilo se.

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
11:10 23.05.2021.

30 godina samostalne Hrvatske, koju ni generacije bezveznjaka nisu uspjele uništiti 🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍BRAVO GOSPON IVANKOVIĆU....TUŽNA ISTINA !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije