Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDALI GA ŽIVCI

Povraćao nakon seksa s 'princezom Leiom'

25.06.2009.
u 11:39

U novom filmu "White Lightnin'" Edward Hogg glumi glavni lik iz stvarnog života, kontroverznog Jescoa Whitea, jednog od posljednjih autentičnih plesača seoskih plesova iz Appalachin gorja u Zapadnoj Virginiji, čiji su život pored napora da održi tradiciju svojeg rpodnog kraja obilježili i siromaštvo tipično za te ruralne krajeve, alkohol i droga pa i kriminal.

U jednom trenutku Jesco završi u krevetu sa starijom ženom, koju glumi legendarna Carrie Fisher, četvrt stoljeća starija od Hogga. A kako je Hogg generacija za koju je Fisherina princeza Leia u zlatnom bikiniju iz "Povratka jedija" bila jedan od ključnih momenata seksualnog buđenja, normalno je da je mlađi glumac bio silno nervozan, pogotovo zato što mu je to bila prva ševa pred kamerama u karijeri:

- Gledao sam neki od prva tri filma iz "Ratova zvijezda" svaki Božić otkad mi je bilo šest godina. Carrie je bila krasna prema meni, ona vrlo dobro zna što radi. Nikad prije nisam snimao ljubavnu scenu; stavili su čarapu preko mog znate-već-čega i zalijepili je izolir-trakom. Bilo me sramota jer sam se osjećao kao da imam neku groznu presađenu kožu na tom mjestu, što nije nimalo atraktivno. Užasan osjećaj.

Lošem stanju njegovih živaca kumovao je i alkohol u velikim količinama: - U jednoj od scena koje smo snimili, koja na kraju nije ušla u film, otvorimo šampanjac dok smo u kadi i ja poločem oko pola boce. Snimali smo je jedno sedam puta, pa sam popio oko tri boce pravog šampanjca dok nismo završili scenu. Ja sam nakon toga brzo otrčao u stranu, i bilo mi je toliko zlo od šampanjca da sam se izbljuvao.

Carrie Fisher se odavno pored glume bavi i vrlo britkom stand-up komedijom, te možemo zamisliti što će ta sjajna i pogano cinična žena napraviti s takvim materijalom: mladi glumac snimi scenu ševe s njom i nakon toga se ispovraća. Ako to nije dobar materijal za zafrkanciju na vlastiti račun, ne znamo što jest.

Želite prijaviti greške?