Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika sramota

Hrvatski trener i njegovi igrači zbog nekoliko stotina kuna zarobljeni u hotelu!

Zdravko Logarušić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
14.05.2015.
u 17:20

Predsjednik i tajnik kluba ne javljaju se na telefon igračima i stručnom stožeru, a za vikend Leopardsi moraju u Nairobi na novu utakmicu.

Igrači kenijske momčadi AFC Leopards, koju trenira hrvatski stručnjak s višegodišnjim iskustvom na afričkom kontinentu Zdravko Logarušić, doživjeli su s našim strategom veliku sramotu koju im je priredila uprava kluba. Naime, nisu smjeli napustiti hotel u Mombasi zbog neplaćenih računa nakon što su pobijedili Bandari FC u ligaškom dvoboju u utorak.

Izvor blizak klubu za Goal je otkrio kako su igrači i stručni stožer praktički bili pritvoreni u Jambo Hotelu u naselju Changamwe sve dok uprava nije podmirila račune.

"Trebali smo krenuti za Nairobi u 6 ujutro, te smo svi bili šokirani što nismo dobili dozvolu za napuštanje hotela. Hotelski službenici objasnili su nam da nas ne smiju pustiti jer nije podmiren račun za naš boravak. To je veoma loše za našu momčad, jer imamo još jednu ligašku utakmicu u Nairobiju ovog vikenda. Planirali smo otići kako bi se što bolje pripremili za dvoboj s Muhoronijem, no sada smo 'zaglavljeni' u hotelu," kazao je anonimni izvor iz kluba.

Ipak, najžalosnije od svega jest što se Logarušiću i igračima zarobljenima u hotelu klupski čelnici uopće nisu javljali na telefon, a hotel je tražio 700 kenijskih šilinga (50 kuna) po osobi za pokriće troškova smještaja momčadi.

Cijeli članak o poteškoćama koje su doživjeli Zdravko Logarušić i njegova momčad pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hrvat u siromašnoj Keniji zarađuje 26 tisuća kuna mjesečno

Komentara 12

MK
MKGRA
20:29 14.05.2015.

Gluposti objavljujete

DU
Deleted user
22:13 14.05.2015.

Novinaru, uključi mozak prije objavljivanja bezvezne vijesti koja nikog ne zanima, nema veze sa zdravim mozgom i ništa nam ne govori!

DU
Deleted user
08:24 15.05.2015.

Ako ovakve vijesti objavljujete, trebali bi objaviti i rezultate ratničkog skakanja u vis plemena Masai u Keniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije