Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED

Do kada će nas Dinamo i 'sestrica' Lokomotiva praviti budalama?

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.06.2015.
u 10:20

Dok god HNS i Šuker budu tolerirali ove stvari, nogomet i HNL će tonuti...

Prošlog mjeseca, nakon sastanka HNS-a i Hajduka, Šuker i društvo slavodobitno su objavili da su udovoljili željama splitskog kluba da broj igrača na posudbi smanje sa 12 na šest. Zahtijevao je to Hajduk kako bi zaustavio velik protok igrača između Dinama i "sestrinskog" kluba Lokomotive. No, sezona nije ni počela, a Dinamo i Lokomotiva već su na perfidan način izigrali taj propis.

Već uoči prvog dana priprema ostvarili su taj limit od šestorice poslavši iz Dinama na posudbu u Lokomotivu Zeleniku, Andrijaševića, Leku, P. Mamića, M. Marića i Kolara, ali naravno, to im nije bilo dovoljno pa su se onda nogometni "Baltazari" iz Maksimirske i s Kajzerice dosjetili nečega novog. Dinamo je, naime, preko noći raskinuo ugovore s petoricom igrača – Josipom Ćorićem, Ivanom Fiolićem, Lukom Capanom, Herdijem Prengom i Petrom Mišićem! Dečki nisu bili dugo na burzi jer odmah ih je uzela, gle čuda – Lokomotiva. Naravno, Dinamu i Lokomotivi pravno nitko ništa ne može zato što je sve po zakonu, ali ovaj je potez u najmanju ruku apsurdan jer Dinamo se odrekao igrača koji vrijede dva milijuna eura, a trojica su i hrvatski reprezentativci (Capan i Mišić do 21 godine, Fiolić do 19). I mogu sada Dinamo i Lokomotiva tvrditi da ovdje nema sukoba interesa, ali pametni će sve shvatiti. Uostalom, Dinamo se do jučer kleo u tu trojicu talentiranih mladića (Capan, Mišić, Fiolić), a onda ih se iznenadno odrekao. Kleli su se da su ti dečki budućnost Dinama i produkt jedne sjajne omladinske škole. Ali samo do jučer...

Gnjevni su sada s pravom u Hajduku, ali gospodo, izigrali ste i sve koji vole hrvatski nogomet, jer sada je jasno da su Lokomotiva i Dinamo sestrinski klubovi. A dok god to HNS bude tolerirao, naš će nogomet voditi u propast.

>> Lokomotiva oštro odgovorila Hajduku: 'A kakvi su vaši rezultati protiv Dinama?'

>> Hajduk prijavio Lokomotivu zbog kršenja propisa!

Komentara 148

AN
ANM
11:21 27.06.2015.

Nesmije se novinar sekirati ! Nije to zdravo! Vidi se da mrzi hr, dinamo, repku,mamića! Pa neka da neki prilog za njegov partizan, možda za koju godinu bude od njih nešto!

DI
dinamojavolim1
11:21 27.06.2015.

evo stigao je torcidin komandos na portal,covjek koji prijeti da ce me ubiti:)) kaj nista prije kraja turisticke sezone??

DI
dinamojavolim1
11:14 27.06.2015.

a sta bi bilo da ih je dinamo posudio recimo istri,zadru,splitu,rijeci...??onda bi rekli da su to filijale od dinama...sta bi bilo da ih je dinamo prodao u inozemstvo??onda bi rekli da mamic trguje djecom...a sta bi bilo da ih nije nikome posudio i da nisu igrali??onda bi rekli kako unistavaju mlade igrace... molio bi gospodina ledinskog da mi odgovori koja solucija bi bila dobra za njega???da ih dinamo pokloni hajduku??sta bi bilo pravedno??? pa dinamo ima toliko kvalitetnih mladih igraca da cijelu hr. ligu moze opskrbljivat,i to je uspijeh dinama sta ce tek biti kad dode generacija koja je osvojila klupsko svjetsko prvenstvo?? pocnite vec sad pripremat clanke...ili bolje ne,jer ce vam tad gazde govorit da pisete drugacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije