Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
top 7 najluđih maski

Žohari, izmet, sekret: Na što su sve žene diljem svijeta spremne za ljepotu?

maska za lice
Foto: Shutterstock
04.05.2014.
u 16:39

Kozmetičke kuće, opet, stalno pokušavaju izmisliti nešto novo za pomlađivanje, zatezanje i omekšavanje kože, pa tako često idu do ekstrema

Žene širom svijeta troše hrpu novca za razne tretmane ljepote. Kozmetičke kuće, opet, stalno pokušavaju izmisliti nešto novo za pomlađivanje, zatezanje i omekšavanje kože, pa tako često idu do ekstrema. Stoga vam predstavljamo sedam najluđih maski za lice.

Maska od sperme

Spermin, snažan antioksidans pronađen u ljudskoj spermi, navodno smanjuje bore i glatku kožu. Jedan tretman sperminom u New Yorku stoji oko 200 eura. ž

Maska od prepucija

Kreme i serumiti "TNS rekavers kompleks" tvrtke "Skin Medica", u kojima su prepuciji obrezanih beba u SAD-u se prodaje za 100 eura po tretmanu. 

Maska placente

Posteljica ima prirodni antioksidans, proteine i aminokiseline koje povećavaju sposobnost kože da upija kisik i stimulira metabolizam stanica, obnavlja tkivo i reproducira i nadopunjuje stanice. Maske placente su posebno popularne među hollywoodskim zvijezdama i stoj oko 150 eura po tretmanu.

Maska od puževog sekreta

Znanstvenici su otkrili da sekret običnog puža povoljno djeluje na suncem oštećenu kožu i sprječava prerano starenje i stvaranje bora. U New Yorku takatretman stoji oko 120 eura.

Maska od ptičjeg izmeta

Geisha maska za lice sadrži slavujev izmet. Japanski prah, poznat kao "uguisu no fun", bog je aminokiselinom guanin, koja oživljava i čisti kožu. U poznatom njujorškom wellness centru "Shizuka" tretman košta oko 120 eura.

Maska od 24-karatnog zlata

Zlato usporava razgradnju kolagena i elastina, kako bi se spriječilo starenje kože. Potiče obnavljanje površinskih stanica kože, što kožu čini zategnutom imladenačkom. U SAD-u tretman zlatom stoji oko 270 eura.

Maska od žohara

Poznato je da su žene u Koreji opsjednute mladenačkim izgledom. Među njima je pravi hit maska od žohara, ali svježe samljevenih. Cijena takvog tretmana nije nam poznata, kao ni koliko bi takva pomlađujuća maska bila popularna kod nas.

>>Ove 4 voćne maske spas su za osobe koje muči masna koža

Komentara 2

Avatar Lutkica
Lutkica
17:41 04.05.2014.

ovo sa spermom je istina..ima lifting efekt i zateže lice

Avatar billybull
billybull
20:31 04.05.2014.

interesantno...evo, prvi puta cujem da se u new yorku nesto naplacuje u eurima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije