Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stylish

Iva Balaban i Aleksandra Dojčinović zajedno u modnoj priči. Evo o čemu je riječ

Iva Balaban
Foto: Jelena Balić
1/6
30.09.2015.
u 12:47

U ovoj modnoj priči naša bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena i ponosna mama troje djece, svoje je Lei Lou favorite savršeno upotpunila detaljima iz vlastitog ormara

Jedna je od onih sretnica koje u običnoj bijeloj majici izgledaju tako stylish i jedna od onih koja će istu haljinu jednako dobro iskombinirati s tenisicama i elegantnim cipelama.

Iva Balaban, pokretačica lifestyle portala Journal, zahvaljujući svom neopterećenom i uvijek besprijekornom stilu, prototip je i savršene Lei Lou cure, pa ne čudi da je upravo njoj pripala čast da među prvima odjene komade iz najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović, koja je svoje poklonice opet iznenadila komadima nosivim u svim prilikama.

U ovoj modnoj priči naša bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena i ponosna mama troje djece, svoje je Lei Lou favorite savršeno upotpunila detaljima iz vlastitog ormara, što je rezultiralo sjajnim streetstyle editorijalom s potpisom naše poznate fotografkinje Jelene Balić.

Uvijek originalna, modno smjela, ali i praktična Iva, koja obožava slojevito i upečatljivo, djevojkama je dala ideju kako kožnu jaknu s naglašenim ramenima, apsolutni hit među Lei Lou novitetima, nositi na midi suknju za poslovni look, ali i kako istu obući preko mekane i tople, plišane, hit haljine Amelia za kavu s prijateljicama.

>>Iva Balaban oduševila je ovom casual kombinacijom. Ukradi joj stil!

Komentara 2

HR
Hrabraja
14:56 30.09.2015.

Tko je Iva Balaban da prica o modi. hahhahaha.

HR
Hrabraja
14:56 30.09.2015.

Tko je Iva Balaban da prica o modi. hahhahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije