Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ SE BIRA ODJEĆA

Mirna Maras će u ožujku roditi djevojčicu

mirna maras
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
28.11.2016.
u 13:47

Voditeljica Mirna Maras u ožujku iduće godine rodit će curicu. Sretnu vijest podijelila je i s pratiteljima na Instagramu, gdje je objavila fotografiju odjeće za curicu. Mirna se u rujnu udala za inženjera Željka Batinića, a iz braka s Mariom Valentićem ima sina Niku.

Ne pati od jutarnjih mučnina

- Moram priznati da sam jako sretna što ću nakon sina dobiti i curicu. Jasno da je svakoj mami samo važno da je dijete prije svega zdravo i da je sve u redu, no jako me obradovala vijest da nam ovaj put stiže djevojčica! Uzbuđena sam i što ću sada moći i birati sve one slatke stvari koje tržište za curice nudi – suknjice, cipelice, haljinice - kazala je Mirna za Story.
Voditeljica je dodala kako u trudnoći uživa punim plućima, no kako joj najviše nedostaje jutarnji ritual ispijanja kave. Od jutarnjih mučnina ne pati, a od hrane najviše joj odgovara voće koje je zaslužno za njezinu besprijekornu liniju.

- U prvoj sam trudnoći vježbala po programu fit mama namijenjenom trudnicama, što je bilo odlično. Sada je problem što imam puno obaveza oko sina, posla… Treba se organizirati - rekla je Mirna.

 

 

🎀💞👧🏼🍼💗🎀#babygirl #comingsoon Sweet little things by @choconillas.eu

A photo posted by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

>>Baby boom na domaćoj sceni

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije