Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve snimio

Uhvatio ženu da se dopisuje s drugima, evo na što ju je natjerao za osvetu

Osvetio joj se jer se dopisivala s drugima
Foto: YouTube
20.01.2016.
u 10:00

Snimka osvete objavljena je na internetu gdje broji sve više pregleda, ali i reakcija

Nakon što je svoju partnericu uhvatio kako se dopisuje s drugim muškarcima i šalje im svoje gole fotografije, jedan se muškarac odlučio osvetiti.

Muškarac je ženu natjerao da gola hoda ulicama New Yorka te je sve to snimio i objavio na internetu gdje je video postao viralan i broji sve više pregleda, ali i podijeljenih reakcija.

– Pokaži što si, tako lijepa i dobra. Ona je bludnica! – govori muškarac na snimci. Dodao je i da je s njom planirao zasnovati obitelj, a da se ona dopisivala s još sedmoricom muškaraca.

Žena na snimci prvo hoda omotana ručnikom i dovikuje muškarcu kako nije s tim muškarcima planirala imati intiman odnos, a muškarac joj naposljetku oduzima i ručnik i ona ostaje gola nasred ulice.

Mnogi su u komentarima osudili čin muškarca tvrdeći da s tim ništa ne dobiva. – Nitko ne zaslužuje biti ovako ponižen – jedan je od komentara.

 

 

>> Kad je otkrila da je partner vara, napravila nešto zbog čega sada žali

>> Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera

>> Nismo se ni dodirnuli! Varate li svog partnera, a da toga niste ni svjesni?

Komentara 13

NE
Neonacionalist
10:55 20.01.2016.

Vjerovatno namišteno kao i mnogi drugi sl.uradci .

DU
Deleted user
11:12 20.01.2016.

Na što su ljudi sve spremni samo da njihov video ima više pogleda. Pravi poduzetnici eto. Ovi neki koji igraju video igre i to stavljaju na internet sada već kupuju skupocjene automobile a jedva da imaju dvadeset godina.

DI
duncan_idaho
11:33 20.01.2016.

inače, onaj ko vjeruje da je ovo istinita priča neka se odmah zaputi psihijatru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije