Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Garantiran uspjeh

Ovo su tri poze u kojima će svaka žena doživjeti orgazam

seks, orgazam
Foto: Shutterstock
22.04.2017.
u 20:00

Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena

Pojedine žene teže postižu orgazam, a ako ste vi jedna od njih, ili je to vaša partnerica, onda razmislite o pozama u kojima vodite ljubav. Nije svaka poza ista i ne utječe jednako na zadovoljstvo žene.

Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena, tvrdi stručnjak za seks Dorian Solot.

– Kada želite postići orgazam, jednostavne poze najbolji su izbor, uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili – pojašnjava on. Ne vjerujete? Pokušajte onda s ovim pozama, nećete požaliti.

1. Modificirana misionarska poza
Ovo je poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod stražnjice stavite jastuk kako bi podigli zdjelicu, a noge umjesto oko partnera, preklopite prema vašim prsima. Penetracija će tako biti jača, a osjećaj bolji.

2. Žena na vrhu
Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnericu, a kako bi još više uživali, napravite neke izmjene. Kada je žena gore neka i muškarac sjedi da vam se prsa dodiruju. Žena jednu ruku neka zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama što želi, a žena će kontrolirati pokrete.

3. Pseća poza
Iako mnogi misle kako žena u toj pozi ne može postići orgazam, varate se. I žene itekako mogu uživati, ali ako to uistinu i želite. Žena bi trebala leći na trbuh i lagano podignuti stražnjicu. Ako vam je teško, možete si pomoći i jastukom. Pokreti muškarca trebaju biti sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebao izostati. 

>> Žene vole grubi seks, evo što ih najviše uzbuđuje

>> Mislila da je doživjela srčani udar tijekom seksa, no onda je shvatila da se dogodilo nešto zastrašujuće

>> Ovo je pet različitih izgleda vagina, evo koji je oblik najčešći

Ključne riječi

Komentara 18

DA
Dada24
22:29 22.04.2017.

Gospodo Lubima Karolina. O ovoj temi pisite poslje prvog vaseg sexa.

PA
Pax
00:13 23.04.2017.

"Pseca poza"?! Vecernji list je dno dna!

JU
jurajuric116
18:25 22.04.2017.

hvala na savjetima. idem odma probati. dok mala tri put svrši onda idem doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije