Znate li što je to 'nadograđeni gemišt'? Mi smo ga probali i oborio nas je s nogu!
Ideja je potekla od našeg ponajboljeg i višestruko nagrađivanog barmena Marija Majcena koji nam je u nedavnom razgovoru otkrio sve trikove potrebne da biste u svakom trenutku bili spremni iznenadnog gosta oduševiti izvrsnim koktelom. Za one koji žele znati više Marija možete gledati i na Badelovom Masterclassu gdje drži predavanja s još nekoliko prominentnih ‘tekućih’ znalaca kao što su Darko Lugarić, Dario Grabarić ili Mladen Zrno.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0