Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko nađe njegovo?

Žena izazvala burne reakcije: 'Našla sam zaručnički prsten, znam čiji bi mogao biti ali ću ga zadržati'

Shuttterstock
05.05.2021.
u 20:33

Vrijednost mu je procjenjena na 50-ak tisuća kuna (8.000 dolara), a moj je 'prvi' zaručnički prsten koštao 1.200 kuna (199 dolara), pohvalila se žena u grupi

Jedna je žena nedavno izazvala negodovanje korisnica jedne privatne Facebook grupe, gdje je objavila fotografiju skupocjenog zaručničkog prstena za koji kaže da ga je 'suprug pronašao u njihovom vrtu, a vrijedi 50-ak tisuća kuna (oko 8.000 dolara)'.

Prije nje su u kući u kojoj stanuje, piše, živjela druga dva stanara pa prsten mora pripadati jednom od njih, no ona ga je ipak odlučila zadržati.

Štoviše, piše i da je već prilagodila veličinu kako bi ga mogla nositi jer joj je bio velik, te da je 'ionako izgubila kamen iz svog pravog zaručničkog prstena koji je koštao puno manje, oko 1.200 kuna'. 

- U ovoj smo kući od 2006. godine, a prije tri godine smo preuređivali vrt - piše žena, kad je suprug na podu u blatu ugledao komad nakita za koji je mislio da je naušnica, prenosi The Sun.

Zagrebačka influencerica bujnih oblina tvrdi kako nikad ništa nije operirala

1/8

Pomislio je, napisala je, da su ona ili kćerka izgubile naušnicu, no to je bio dijamantni prsten kojem je u sredini nedostajao kamen.

- Rekla sam mu da u sredini treba biti kamen, pa je išao tražitina isto mjesto i pronašao izgubljeni dijamant - ispričala je žena i dodala kako su prsten i prilagodili jer ga je trebalo smanjiti. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Vrijednost mu je procijenjena na 50-ak tisuća kuna (8.000 dolara), a moj je 'prvi' zaručnički prsten koštao samo 1.200 kuna (199 dolara) - pohvalila se.

- Jedino što nigdje niste spomenuli je pokušaj pronalaska pravog vlasnika i vraćanje prstena - napisala joj je korisnica koja kaže da 'ne bi nikad mogla zadržati nešto tako vrijedno, osim ako zna da je napravila sve što je mogla da nađe onoga kome pripada', a uslijedio je odgovor koji je mnoge iznenadio. 

Žena koja je pronašla prsten kaže da 'u toj kući živi više od deset godina i da ne bi samo predala prsten nekome tko bi se  sad najednom pojavio i tvrdio da je njegov, već bi ga radije prodala za njegovu pravu vrijednost...

Očekivano,,njen je komentar mnoge razljutio, pa su je neki nazivali i lopovom, no bilo je ipak i onih koji misle da 'ima pravo zadržati prsten koji je pronašla u vrtu vlastite kuće'...

- Ovdje nije riječ o 'pravu', već o moralu, bitna je razlika - zaključila je jedna žena u grupi.

Jasmina je prva zagrebačka vatrogaskinja: "Nakon zagrebačkog potresa, bilo je najteže... A jednom sam mislila da neću izvući živu glavu!"

 

Komentara 1

MO
montello
16:02 06.05.2021.

Vrati prsten natrag

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije