Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Žena iskreno progovorila: 'Zaljubljena sam u najboljeg prijatelja svog sina, ali on ne zna za našu vezu'

shutterstock
10.07.2021.
u 22:28

U tajnoj su vezi već tri godine, ali boji se da će morati ili sve reći svom sinu ili prekinuti sve odnose s ljubavnikom.

- Zaljubljena sam u najboljeg prijatelja svog sina, muškarca koji je upola mlađi od mene. Potajno smo zajedno već tri godine i ne mogu zamisliti svoj život bez njega. No znam da naša veza nikad ne bi uspjela jer bi se moj sin odrekao nas oboje kada bi saznao istinu - napisala je jedna žena za The Sun.

Njezin ljubavnik ima 24, a ona 52 godine. Upoznali su se kada se zaposlio u njihovom obiteljskom restoranu. On i njezin sin upoznali su se na sveučilištu te su obojica htjeli zaraditi novac preko ljeta.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Jedne večeri ponudila sam se da ga odvezem kući, da ne ide sam po mraku. Dok sam vozila, ispitivao me o mom braku. Moj me suprug prije šest mjeseci napustio zbog mlađe žene. Pitao me jesam li spremna za novu vezu, a kada sam rekla da jesam, pozvao me van - nastavila je.

Pristala je na spoj i tako je krenula njihova tajna veza. Ona se sada osjeća fantastično, ali boji se da njihova veza neće moći funkcionirati u stvarnosti. Boji se da će on htjeti brak i djecu, a nju to više ne zanima. Također se boji reakcije svog sina kada sazna istinu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Veza s velikom razlikom u godinama može funkcionirati, sve dok tražite iste stvari. No, vi ste u vrlo različitim životnim fazama i, kako kažete, on bi u budućnosti možda želio djecu i brak. Morate razgovarati o tome što oboje želite od života. Ako odlučite da želite ostati zajedno, bilo bi bolje da vaš sin čuje za vašu vezu od vas. Inače je samo pitanje vremena kada će za to čuti negdje drugdje - odgovorila joj je Deidre.

Bračni par iz SAD-a triciklima putuje po svijetu, prošli su i kroz Zagreb: "Bili smo u Sinju! Alka nam se jako svidjela!"

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mikioni
mikioni
10:27 11.07.2021.

Odvratno.

MO
montello
13:33 11.07.2021.

Ostavit cete okani se ovakvog odnosa

SO
sokol99
08:08 11.07.2021.

Stara daj ohladi čuču samo ćeš napraviti zlo i sebi i tom jadniku koji vidi samo korist kraj tebe. Nebu to funkcioniralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije