Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probajte!

Želite se riješiti podočnjaka? Limun i naranča prave su stvari za to!

shutterstock
14.01.2020.
u 22:36

Razni faktori u svakodnevnom životu uzrokuju stres, bilo da je to posao, obitelj, obaveze ili slično. No, stres je uzrok i raznih drugih problema kao što je nesanica i pad imuniteta, a kada patite od nesanice i stresa pojavljuju se podočnjaci.

Ako se svakodnevno budite s podočnjacima ispod očiju, dodavanje ovog jednog sastojka u vašu noćnu i jutarnju rutinu riješit će taj problem, a to je - vitamin C!

Što je vitamin C i kako on djeluje? Vitamin C je antioksidant koji poboljšava imunitet i liječi razne zdravstvene probleme. Naše tijelo ne proizvodi vitamin C, ali on se nalazi u raznim namirnicama kao što su krumpir, rajčica, brokula i naravno, naranča i limun.

 

Kako biste se riješili svojih podočnjaka sve što trebate napraviti je iscijediti malo limunovog ili narančinog soka na vatu. Zatim ujutro i navečer vatom utrljajte limunov sok na podočnjake i vaša koža bit će osvježena i vaši podočnjaci će nestati.

Ne samo da ćete se riješiti vaših podočnjaka, vaša koža će biti mekana i usporit ćete starenje i nastanak bora, piše msn.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije